Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

PERUTTU: Lil Durk (USA), Kube + Chrizay 22.4.2016, Helsinki, Nosturi

tapahtuma päättyi

PERUTTU: Lil Durk (USA), Kube + Chrizay 22.4.2016, Helsinki, Nosturi

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

22 Huhti 2016 20:00 - 23 Huhti 2016 03:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

HUOM! Lil Durk -keikka peruuntuu vähäisen lipunmyynnin vuoksi. Ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan Ticketmasteriin.

************************************************

CHICAGOLAISEN DRILL-RAPIN NUORI TÄHTI LIL DURK HELSINKIIN
Pe 22.4.2016 Helsinki, Nosturi + Kube + Chrizay, DJ:s Taste, Peti Peti & Djangomayn

Yhdysvaltalainen Lil Durk saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Drill-rapin isoimpiin nimiin lukeutuva artisti nähdään Nosturissa perjantaina 22. huhtikuuta.

23-vuotias Lil Durk, oikealta nimeltään Durk Banks, julkaisi "Remember My Name" -debyyttialbuminsa (2015) French Montanan omistaman Def Jamin alamerkin Coke Boysin kautta. Lisäksi räppäri on ehtinyt julkaista jo seitsemän mixtapea, joista uusin on joulukuussa ilmestynyt, "My Beyoncé" -singlen sisältävä "300 Days, 300 Nights".

Drillissä painostava trap-vaikutteinen soundi yhdistyy julmiin ja synkkiin teksteihin – ja Lil Durkin tapauksessa myös omaperäiseen autotunen käyttöön. Chicagolaislähtöinen skene nousi valtavirran tietoisuuteen muutama vuosi sitten, ja Lil Durkin lisäksi tyyliä ovat tehneet tunnetuksi esimerkiksi Chief Keef, Fredo Santana ja Lil Reese. Kanye West on kertonut drill-soundin olleen keskeinen vaikute "Yeezus"-albumilleen (2013), ja Spike Leen tuorein elokuva "Chi-Raq" (2015) sijoittuu Lil Durkin kotikulmille Chicagon Englewoodiin.

Illan avaa niin ikään tuottelias räppäri Kube, uusi nouseva nimi Chrizay ja levymusiikista vastaavat DJ:t Taste, Peti Peti & Djangomayn

LIPUT:
- ennakkoon Ticketmasterista alk. 29,50 EUR
- ovelta 31,50 EUR
- S/K18

www.facebook.com/lildurk

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.