Pienrahakeräys vähävaraisille eläintenomistajille

Pienrahakeräys vähävaraisille eläintenomistajille

Liput alkaen EUR 1.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Tammi 2023 00:40 - 19 Huhti 2023 23:59

Kuvaus

Hei!

Tuemme koko Suomea koskevaa pienrahakeräystä RA/2023/84 vähävaraisille eläintenomistajille yllätyksellisiin eläinlääkärikuluihin ajalla 19.1. - 19.4. 2023. Kun keräys päättyy kartoitamme avun tarvitsijat ja maksamme suoraan eläinlääkäriklinikalle joko osa- tai koko laskun.

Voit osallistua pienelläkin summalla tähän luvalliseen pienrahakeräykseen lahjoittamalla sopivan summan pienrahakeräystilille OP FI44 5550 0720 0558 65.

Saajaksi voit laittaa Aputiikki tai Pienrahakeräys.

Viestikenttään tulee poliisin antama pienrahakeräysnumero RA/2023/84.

Kiitoksia sinulle tuestasi hyvään tarkoitukseen!

Hyvää uutta vuotta 2023!

Tapahtumapaikka

Koko Suomen alueen vähävaraiset eläintenomistajat, Suomi, Suomi

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.