Pispalan saunafestivaali

24 Elo 2019 18:00 - 25 Elo 2019 19:00

Kurpitsatalon ranta, Isolähteenkatu, 33250 Tampere

Pispalan saunafestivaali on vuodesta 2016 järjestetty leppoinen ja syrjinnästä vapaa kaupunginosafestivaali Tahmelan rannassa, johon saunomista rakastavat ihmiset tulevat ulkomaita myöten. Loppukesän kuulas Pyhäjärven vesi, kuumat saunat, kaunis Tahmelan ranta sekä mahtavat artistit luovat uniikin kokonaisuuden jossa keho ja mieli elpyy.

Tänä vuonna saunafestivaali järjestetään kaksipäiväisenä la 24.8 - su 25.8.

Mukana on useita piensaunoja joihin kaikkiin on pääsy samalla lipulla, saunat julkaistaan myöhemmin.

Artisteina mukana mm. Mara Balls duo, Mummin kullat, Kielo Kärkkäinen (trio), Hirvikoira Hirvonen, Human Cell Signals (Noora Laiho duo), artistikattaus täydentyy myöhemmin.

Liput;  Yksi päivä 15€, molemmat päivät.yht.20€. sis. pääsyn kaikkiin saunoihin & artistiesitykset. Sylivauvat aikuisen mukana maksutta, isommat lapset 5€.

Kurpitsatalolla myynnissä ruokaa, lettuja, chaita, kombuchaa ym. 

Jotta Pyhäjärven vedet pysyvät jatkossakin raikkaina jätäthän kotiin muut kuin täysin luonnonmukaiset pesuaineet. Paikan päältä saa ostaa edullisesti 100% biohajoavaa saippuaa.

Saunominen tapahtuu hyvää saunatapaa noudattaen ja toisia kunnioittaen. Vaikka kyseessä ovat perinteiset suomalaiset saunat, ota mukaan myös uima-asu. Muista myös pefletti ja oma pyyhe.

Saunat ovat turvallisia ja yleisötapahtumiin tarkoitettuja, mutta saunominen tapahtuu omalla vastuulla. Jos tulet lapsien kanssa, ethän jätä heitä ilman valvontaa.
Kurpitsatalo ja viereinen ns. Lastenmaa ovat päihteettömiä alueita. Vältäthän saunoissa myös lasisia limsapulloja ym.

Tapahtuma on itsenäinen, voittoa tavoittelemattomien yhdistysten järjestämä festivaali, järjestäjinä Pispalan kulttuuriyhdistys ry yhteystyössä Kurpitsaliikkeen ja Pispalan saunayhdistyksen kanssa.

Tule mieluiten julkisilla, sillä parkkitilaa ei ole paljoa. Auton voi tarvittaessa jättää Pispalan valtatien varrella oleville yleisille parkkipaikoille.
Bussi 25 kulkee Tahmelaan ja päätepysäkillä on opasteet paikanpäälle
Tervetuloa!