skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Pispalan saunafestivaali

tapahtuma päättyi

Pispalan saunafestivaali

Alkaen EUR 15.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Elo 2019 18:00 - 25 Elo 2019 19:00

Kuvaus

Pispalan saunafestivaali on vuodesta 2016 järjestetty leppoinen ja syrjinnästä vapaa kaupunginosafestivaali Tahmelan rannassa, johon saunomista rakastavat ihmiset tulevat ulkomaita myöten. Loppukesän kuulas Pyhäjärven vesi, kuumat saunat, kaunis Tahmelan ranta sekä mahtavat artistit luovat uniikin kokonaisuuden jossa keho ja mieli elpyy.

Tänä vuonna saunafestivaali järjestetään kaksipäiväisenä la 24.8 - su 25.8.

Mukana on useita piensaunoja joihin kaikkiin on pääsy samalla lipulla, saunat julkaistaan myöhemmin.

Artisteina mukana mm. Mara Balls duo, Mummin kullat, Kielo Kärkkäinen (trio), Hirvikoira Hirvonen, Human Cell Signals (Noora Laiho duo), artistikattaus täydentyy myöhemmin.

Liput;  Yksi päivä 15€, molemmat päivät.yht.20€. sis. pääsyn kaikkiin saunoihin & artistiesitykset. Sylivauvat aikuisen mukana maksutta, isommat lapset 5€.

Kurpitsatalolla myynnissä ruokaa, lettuja, chaita, kombuchaa ym. 

Jotta Pyhäjärven vedet pysyvät jatkossakin raikkaina jätäthän kotiin muut kuin täysin luonnonmukaiset pesuaineet. Paikan päältä saa ostaa edullisesti 100% biohajoavaa saippuaa.

Saunominen tapahtuu hyvää saunatapaa noudattaen ja toisia kunnioittaen. Vaikka kyseessä ovat perinteiset suomalaiset saunat, ota mukaan myös uima-asu. Muista myös pefletti ja oma pyyhe.

Saunat ovat turvallisia ja yleisötapahtumiin tarkoitettuja, mutta saunominen tapahtuu omalla vastuulla. Jos tulet lapsien kanssa, ethän jätä heitä ilman valvontaa.
Kurpitsatalo ja viereinen ns. Lastenmaa ovat päihteettömiä alueita. Vältäthän saunoissa myös lasisia limsapulloja ym.

Tapahtuma on itsenäinen, voittoa tavoittelemattomien yhdistysten järjestämä festivaali, järjestäjinä Pispalan kulttuuriyhdistys ry yhteystyössä Kurpitsaliikkeen ja Pispalan saunayhdistyksen kanssa.

Tule mieluiten julkisilla, sillä parkkitilaa ei ole paljoa. Auton voi tarvittaessa jättää Pispalan valtatien varrella oleville yleisille parkkipaikoille.
Bussi 25 kulkee Tahmelaan ja päätepysäkillä on opasteet paikanpäälle
Tervetuloa!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kurpitsatalon ranta Kurpitsatalon ranta, Isolähteenkatu, 33250 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

  • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

  • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

  • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

    Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

  • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

    Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

  • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

    Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.