Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Pitkiställä Live® Blast: Are & Kriso, Avionin Prinssi 28.10

tapahtuma päättyi

Pitkiställä Live® Blast: Are & Kriso, Avionin Prinssi 28.10

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

28 Loka 2016 22:00 - 29 Loka 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Are & Kriso

''Mutta ollaan tehty räppiä 10.v erinäisellä menestysellä ja ollaan JKL Funk Days liikehdinnän innovaattorit. Are on voittanu SM hopeeta ja kultaa, meikä ei oo voittanu mitään. Pyryn Raaka ja leikkaamaton levy tuli loppuvuodesta 2015 meikän Mitä K!? tuli alkuvuodesta 2016''

Avionin Prinssi

Avionin Prinssillä on pitkä historia rap–musiikin saralla yhtyeensä SMC Lähiörottien kanssa. Bändi on julkaissut muun muassa 2 studioalbumia sekä yhden EP:n ja herralta löytyy kokemusta myös lukuisista musiikkivideoista sekä Emma Gaala –ehdokkuuksista. Avionin Prinssi keikkailee edelleen SMC Lähiörottien riveissä, mutta tulee tulevaisuudessa uusien soolojulkaisujensa myötä tekemään myös keikkoja itsenäisenä sooloartistina. Avionin Prinssin ensimmäinen single PME:llä, Stadin etsityin, julkaistiin keväällä 2016. Stadin etsityimmän jälkeen Avionin Prinssi on julkaissut kappaleet niin JVG:n VilleGallen kuin Jarenkin kanssa. Kesällä 2016 Avionin Prinssi julkaisee ensimmäisen oman EP:nsä.

DJ Tipa Hiihtopipo

Liput 8 e

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.