Pohjoisen maailmankansalaiset / Uuden Musiikin Lokakuu

tapahtuma päättyi

Pohjoisen maailmankansalaiset / Uuden Musiikin Lokakuu

Sijainti

Päivämäärä

02 Loka 2021 15:00 - 16:20

Kuvaus

Michał Konopiński, klarinetti
Sara Larikka, piano
Sanna Smolander, piano

Koiteli Kollektiivi
Reeta Maalismaa, viulu
Riina Salminen, sello
Outi Nissi, piano
Michał Konopiński, klarinetti *)
*) Vierailija. Guest.

House Guest | Kotivieras
Mieko Kanno, viulu
’Citizen Kanno’, Improvisaatio

Ohjelma

Sara Larikka: Vaikutelmia (2021) (Kantaesitys), Sarja pianolle

Sanna Ahvenjärvi: Juoksen perässäsi elämä (2019) (Elina Salminen)

Tuomas Kettunen: Lasiveistos, Pianotrio (2021) (Koiteli-kollektiivin tilausteos) (Kantaesitys)

Teija Malkakorpi: Talvisota (2013), Pianosonaatti

Radion sinfoniaorkesterissa soittava Reeta Maalismaa käy entisessä kotikaupungissaan Oulussa harvoin, mutta hänen vierailunsa ovatkin sitten aina juhlaa. Nyt hän soittaa Sanna Ahvenjärven osuvaa säveltulkintaa Elina Salmisen runoista, joissa ruuhkasuomalaisen kilvoitteluväsymyksestä lopulta kehkeytyy matka universaaliin sisäiseen rauhaan. Reeta Maalismaa soittaa myös Tuomas Kettusen uutta lasista ja läpikuultavaa trioa, joka etsii tuulikellojen ja shamppanjalasien herkkyyttä. Lisäksi makea annos Sara Larikan uusimpressionistista pianomusiikkia sekä Teija Malkakorven uusromanttinen pianosonaatti, järeä Talvisodan kuvaus, jonka säveltäjä on omistanut isoisänsä muistolle.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Tulindbergin Sali Tulindbergin Sali, Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.