Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Pohjoisen naisen ääni / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2021

tapahtuma päättyi

Pohjoisen naisen ääni / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2021

Alkaen EUR 32.00

Sijainti

Päivämäärä

30 Kesä 2021 20:00 - 21:40

Kuvaus

Kello 20.00
POHJOISEN NAISEN ÄÄNI

Suomalaisten yksinlaulujen parhaimmistoa

Rachel McIntosh, sopraano
Minna-Leena Lahti, sopraano
Markus Vaara, piano

Liput ovelta 45 €. Liput ennakkoon 38/32 €, Billetto.fi.

Suomalaisen säveltaiteen suuret mestarit Kuula, Sibelius ja Hannikainen ovat myös suomalaisen naisen sielunmaiseman tulkinnan taitureita. Sibelius-Akatemian oopperastudiosta valmistuneet nuoret sopraanolupaukset tarjoilevat kattauksen heidän osuvimpia naiskuviaan Villa Salmenrannan aikalaismiljöössä. Mukana myös kielletty makupala Iiro Rantalan ja Minna Lindgrenin menestysoopperasta Pikaparantola.

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.