Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Post Malone, Tavastia, Helsinki 12.2.2017

tapahtuma päättyi

Post Malone, Tavastia, Helsinki 12.2.2017

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

12 Helmi 2017 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

POST MALONE HELSINKIIN HELMIKUUSSA
(KEIKKA SIIRTYNYT)

KEIKKA:
Post Malone (USA)
To 12.2.2017 Tavastia, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
http://www.tiketti.fi/Post-Malone-USA-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/42136
Palvelumaksuineen alkaen 32,50 euroa Tiketistä

Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei käy, voi halutessaan liput palauttaa:
Tiketin omiin toimipisteisiin (ei R-kioskit) tai postittamalla ne IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa osoitteeseen Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki. PDF- ja Mobiililippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää myös sähköpostitse IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa osoitteeseen info@tiketti.fi. Liput tulee palauttaa 10.2.2017 klo 12:00 mennessä.

Yhdeksi tämän kesän Blockfest-suosikeista noussut Post Malone (oikealta nimeltään Austin Post) tunnetaan perinteisiä genrerajoja rikkovana artistina. Miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssa kerännyt hitti ”White Iverson” nousi SoundCloudista ihmisten tietoisuuteen. Artistin debyyttialbumi ”Stoney” julkaistaan joulukuussa ja tulevalla kiertueella kuullaan uutta biisimateriaalia, jota Post Malone odottaa malttamattomana pääsevänsä esittämään eurooppalaisille faneilleen.

Musiikki on melodisilla taustoilla varustettua hip hopia ja R’n’B:tä, folkilla ja popilla maustettuna. Alunperin NBA-koripalloilija Allen Iversonin mukaan nimetty ”White Iverson” -kappale nousi SoundCloudista ihmisten tietoisuuteen ja on Spotify -julkaisun jälkeen kerännyt Post Malonelle jo huimat 183 miljoonaa kuuntelukertaa. Maineikkaan FKi-tuottajaduon kanssa on luotu myös hitit ”Too Young” ja ”Tear$”.

Dallasista lähtöisin oleva Post Malone on kiertänyt Justin Bieberin kanssa tämän Purpose World Tour -kiertueella. Bieberin kanssa tehty ”Deja Vu” on myös noussut valtavaksi hitiksi. Post Malone on tehnyt yhteistyötä myös mm. Kanye Westin ja Ty Dolla $ignin kanssa ”Fade”-singlellä.

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.