POWER DAY HELSINKI

POWER DAY HELSINKI

Alkaen EUR 35.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Kesä 2023 11:00 - 17:00

Kuvaus

Tervetuloa viettämään mahtavaa bisnespäivää Helsingin ydinkeskustassa!

Haluatko ladata akkusi ja saada kaikki tarvittavat tiedot ja taidot Nu Skinin historian SUURINTA tuotelanseerausta varten?

Helsingin POWER DAYSSA 10.6. näet kaikki suomalaiset huippuedustajat, ulkomaalaisen yllätysvieraan ja varmistat saat parhaan mahdollisen tuloksen WellSpa iO:n lanseerauksesta syys-lokakuussa!

Osta lippusi HETI, sillä niitä on myynnissä rajoitettu määrä! 🔥🔥

Early Bird liput 35e (plus Billeton käsittelymaksu 2,60e) saatavilla huhtikuun loppuun 30.4. asti. Sen jälkeen liput 45e (plus Billeton käsittelymaksu). 

Aikataulu:


11-11.30 ovet aukeavat, Focus Tea maistiaisia
11.30-14 koulutusta edustajille
14-15 lounastauko (omakustanteinen) 
15-17 liiketoiminta ja tuoteinfo uusille liiketoiminnasta kiinnostuneille, aluksi maistiaisia ja mahdollisuus tutustua LumiSpahan
17-18 Socials eli iloista yhdessä oloa Clarionin Sky Barissa (omakustanteinen) Tapahtumapaikka

Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.

Suositellut tapahtumat
Shortcuts