Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Profeetat – Gatorade Center + Hartwall Arena

tapahtuma päättyi

Profeetat – Gatorade Center + Hartwall Arena

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

28 Huhti 2017 18:30 - 29 Huhti 2017 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

PROFEETAT – CHEEK JA ELASTINEN YHTEISILLE AREENAKEIKOILLE HUHTIKUUSSA

Cheek ja Elastinen yhdistävät voimansa ja toteuttavat kolme Profeetat-areenakonserttia sekä julkaisevat yhdessä uutta musiikkia. Konsertit ovat Turun Gatorade Centerissä perjantaina 28.4.2017 ja Helsingissä Hartwall Arenalla lauantaina ja lauantaina 29.-30.4.2017.

Profeetat-nimi on peräisin Cheekin ja Elastisen vuonna 2013 julkaisemasta yhteisbiisistä. Artistit ovat tänä syksynä tehneet yhdessä lisää uutta musiikkia. Ensimmäinen single ”Sinuhe” julkaistiin tiistaina 29. marraskuuta. Keväällä Cheek ja Elastinen nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä täysimittaisten areenaspektaakkelien merkeissä, ja tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen.

"Nyt on täydellinen hetki meille molemmille lähteä tekemään tätä ja ottaa happea samalla sooloprojekteista. Mulla oma saaga jatkuu vuonna 2018 kolmannen osan muodossa. Sitä ennen on Profeettojen aika", Cheek iloitsee.

Cheekin kuluva vuosi on ollut jälleen kerran jättimäinen menestys. Kaikki kotimaiset lipunmyyntiennätykset rikkonut Alpha Omega -jäähallikiertue, kesän festivaalikeikat ja syksyn loppuunmyyty klubikiertue saivat jatkoa syksyllä ilmestyneen ”JHT – Musta lammas” -kirjan muodossa.

"Ajatus Profeetoista on kytenyt jo vuosia. Aina kun olemme vierailleet toistemme keikoilla, on idea bändistä ja yhteisistä keikoista noussut esiin. Voimien yhdistäminen vaati pitkän duunin sekä valmistelut, nyt on oikea hetki meille molemmille. Energian määrä lavalla kertautuu, ja odotan ainutlaatuisia iltoja!”, Elastinen hehkuttaa.

Elastinen on ollut kiireinen televisiossa nähdyn Elastinen Feat. -sarjan sekä samalla nimellä toteutettujen albumin ja Hartwall Arena -konsertin myötä. Festivaalikesän jälkeen Elastinen on kiertänyt Suomea Voimavirta Tour -konserttisalikiertueella, joka päättyy keskiviikkona 30. marraskuuta Tampere-talolle.

PROFEETAT
Pe 28.4.2017 Turku, Gatorade Center (LOPPUUNVARATTU)
La 29.4.2017 Helsinki, Hartwall Arena (LOPPUUNVARATTU)
Su 30.4.2017 Helsinki, Hartwall Arena

Konsertteihin ei ole ikärajaa. Ovet avataan jokaisena iltana klo 18.30.

LIPUT:
Lisäkonsertin liput myyntiin Lippupisteessä ma 5.12.2016 klo 10.00
Alk. 59 EUR / 49 EUR / 39 EUR

VIP-PAKETIT:
Lisäkonsertin VIP-paketit myyntiin Lippupisteessä ma 5.12.2016 klo 10.00

CHELA – alk. 99 EUR
Konserttilippu permannolta
Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

SINUHE – alk. 129 EUR
Konserttilippu lavarakennelman sisään rajatulle golden circle -alueelle
Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

KUNINGAS – alk. 149 EUR
Konserttilippu istumakatsomon alaosassa
Tasokas buffet-illallinen ennen konserttia (ei sisällä juomia)
Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

www.facebook.com/cheekfb
www.facebook.com/Elastinen
www.rahina.com
www.fullsteam.fi

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Hartwall Arena, Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.