Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Psykologi Keijo Tahkokallio - Uskalla olla lapsellesi aikuinen

tapahtuma päättyi

Psykologi Keijo Tahkokallio - Uskalla olla lapsellesi aikuinen

Alkaen EUR 20.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Maalis 2019 14:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Miten saa lapsen syömään inhokkiruokaansa (ja pitämään siitä)? 

Miten saa puettua kiukuttelelijalle haalarit päälle? 

Miksi teini tykkää heilutella sählymailaa, muttei lumiharjaa? 

Miksi matematiikkaa ei opita niin tehokkaasti nykykoulujen säkkituoleilla kuin pulpetissa?
Miksi me vanhemmat pyytelemme lasta tekemään jotain vaikka lapsi pitää suoraviivaisesta ohjeistuksesta, joka myös luo hänelle turvallisuuden tunnetta?

Psykologi Keijo Tahkokallio käy luennollaan läpi muun muassa ylläolevia aiheita. Hänen luentonsa perustuu syyskuussa 2018 julkaisemaansa kirjaan Uskalla olla lapsellesi aikuinen.


Keijo Tahkokallio on psykologi, konsultti, kirjailija ja luennoitsija.

Hän on työskennellyt assistenttina Turun yliopiston psykologian laitoksella, Invalidiliitossa, Joensuun nuorten mielenterveystoimistossa sekä Nuorisoaseman johtajana A-klinikkasäätiössä. Vuodesta 1989 lähtien hän on toiminut yrittäjänä ja konsulttina.

Vanhemmuuden tukeminen on Keijolle läheinen teema. Hän pitääkin luentoja vanhempainilloissa sekä kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Lisäksi hän on paneutunut työuupumukseen, jaksamiseen sekä elämän- ja stressinhallintaan.

Hän on kirjoittanut kirjat:

Miksi jännitän, WSOY 1981

Ajattele myönteisesti, WSOY 1992

Myönteinen ajattelu lasten kasvatuksessa, WSOY 1995

Peruna kerrallaan, WSOY 1988

Kotipesän lämpöä etsimässä, WSOY 2001

Mitä tehdä levottomille lapsille, WSOY 2003

Uskalla olla lapsellesi aikuinen, Minerva 2018

Järjestäjä

Tervetuloa! Tältä sivustolta voit ostaa lippuja psykologi Keijo Tahkokallion luentoon. Keijo Tahkokallion luento pohjautuu hänen syyskuussa 2018 julkaisemaansa kirjaan Uskalla olla lapsellesi aikuinen.

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Vantaa Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.