Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Rantamestan viralliset avajaiset

tapahtuma päättyi

Rantamestan viralliset avajaiset

Alkaen EUR 29.00

Sijainti

Päivämäärä

11 Kesä 2022 18:00 - 12 Kesä 2022 02:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Kesän hauskimmat kekkerit tulossa! Rantamestan viralliset avajaiset lauantaina 11. kesäkuuta 2022.Luvassa livemusiikkia, juotavaa, ruokaa ja hauskan rentoa rantajuhlan tuntua!

🙂

Esiintyjinä tunnelman nostavat kattoon:

MEIJU SUVAS

Meiju on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Muuta artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen. Meijun hittejä ovat muun muassa Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan. 


HESAÄIJÄ

Energisen HesaÄijän tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa DJ Oku Luukkaisen kanssa tehty platinaa striimannut hittibiisi 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny), Terassilta lentoon, Sauna Lämpee sekä Seksihelteet. HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana ja -koomikkona, jonka kanavilla on yhteensä kymmeniä tuhansia seuraajia.

PASI JA ANSSI

Tämä bilekansan suosikkoduo keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja se tunnetaan varmana tunnelman nostattajana. Hittejä ovat muun muassa yli 10 miljoonaa striimanneet Tää on se maa ja Kakkuu järvellä. Pasin ja Anssin kesäinen versio klassikosta Mahtava peräsin ja pulleat purjeet valittiin vuoden 2018 viralliseksi kesähitiksi. Youtubessa Pasin ja Anssin musavideoilla on miljoonia katselukertoja.

VIRALLISISSA AVAJAISISSA portit avautuvat kello 18 ja juhlat jatkuvat aina yöllä aamukahteen asti. 

K-18

Ennakkoliput 26 euroa, portilta 29 euroa. 

Ennakkolippuja pääset ostamaan 4. maaliskuuta 2022 lähtien.

Ennakkolipun saat ostettua paikan päältä Rantamestasta osoitteesta Vuolenkoskentie 1476, 19160 Huutotöyry. Mahdollisuus ostaa liput Rantamestan verkkokaupasta www.rantamesta.fi pyritään saamaan myös auki 4. maaliskuuta mennessä. 

Maaliskuussa Rantamesta on avoinna perjantaisin ja lauantaisin 11-22. Huhtikuussa olemme avoinna torstaista sunnuntaihin ja toukokuussa joka päivä.

Rennon fiiliksen kesäravintola Rantamesta avasi ovensa 2020, mutta koronan vuoksi emme ole vielä päässeet juhlistamaan virallisia avajaisia. Siihen tehdään jykevä korjausliike tulevana kesänä. Avajaisia varten rakennamme erillisen esiintymislavan ja tapahtuma-alue kattaa koko niemen kärjen.

Paikalle pääset aivan juhlapaikan viereen autolla ja veneellä. Parkkipaikka löytyy Kyläkeskuksen isolta parkkipaikalta ja veneitä varten Vuolenkosken kylän rannassa on useita laitureita. Tarkempia tietoja tapahtumasta luvassa tulevien viikkojen aikana.

Tule pitämään hauskaa kanssamme 11.6.!

Jos pandemian vuoksi tapahtumille on merkittäviä rajoituksia Päijät-Hämeessä, siirretään virallisia avajaisia vuodella eteenpäin. Kaikki vuonna 2022 ostetut liput kelpaavat, jos tapahtumaa joudutaan pakottavien rajoitteiden vuoksi siirtämään vuodella.

Järjestäjä

Rennon fiiliksen kesäravintola Vuolenkoskella. Tervetuloa pistäytymään jätskillä, pitsalla tai viettämään mukavaa kesäpäivää rantaterassille!

Tapahtumapaikka

Vuolenkosken Rantamesta Vuolenkosken Rantamesta, Vuolenkoskentie 1476, 19160 Vuolenkoski

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.