Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Rantaperkiön Isku - Vaasan kiisto 1-sarja ottelu

tapahtuma päättyi

Rantaperkiön Isku - Vaasan kiisto 1-sarja ottelu

Alkaen EUR 8.00

Online-tapahtuma

Päivämäärä

30 Tammi 2022 12:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Naisten 1-sarjaottelu Rantaperkiön Isku vs Vaasan Kiisto.

Ennakkovaroituksena äänenlaatu puhelinkameratuotantona kaukana kentästä ei ole hyvä- jos tämä sinulle tärkeää niin lippua ei kannata hankkia. Lähetyksessä käytetään myös Zoomia, joten suosittelemme katsomaan tietokoneelta.

HUOM!: Jokaisen katsojan mikki on mykistettynä kun striimiin saapuu. Katsothan että mikkisi pysyy mykistettynä ottelun ajan, että ottelun katsomisessa ei tule häiriöitä.


Ohjevideo Zoom- käyttöön jos on ongelmia.

OHJEVIDEO LIPUN OSTOON JA LIVEEN: https://youtu.be/gckLPDyqtFQ

Tietokoneella katsominen mahdollista ilman Zoom-sovellusta painamalla "Join from your browser". Löytyy ohjevideosta aikakohdasta 2:38.

Puhelimella/tabletilla katsoessa täytyy ladata Zoom sovellus.


Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.