Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

ROKKII EIKÄ SINFONIAA! The Liar ja The Beatkicks Lepakkomiehessä 3.2.

tapahtuma päättyi

ROKKII EIKÄ SINFONIAA! The Liar ja The Beatkicks Lepakkomiehessä 3.2.

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

03 Helmi 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Keskiviikkona 3.2. Lepakkomiehessä soi rokki eikä sinfonia! Lavalla nähdään silloin kaksi kovaa bändiä, jotka soittaa aikuisten musiikkia niin, että vittu repeää. THE LIAR ei enempiä esittelyitä kaipaa, mutta THE BEATKICKS:stä on hyvä mainita pari faktaa. Eli kyseessä on vanhojen tekijöiden uusi projekti, joka on vääntänyt Tallien reeniksellä Hellacopters -rockia jo vuoden päivät ja uskaltautuu nyt ensimmäisen kerran yleisön eteen. Yhtyeen riveissä nähdään jäseniä mm. Rejectedistä, Bloodlandsista, Flippipuistosta ja monesta muusta enemmän ja vähemmän tunnetusta punk- ja hardcorebändistä. The Beatkicksin ero edellä mainttuihin bändeihin on kuitenkin se, että nyt ei vedetä punkkia eikä hardcorea vaan rehellistä rock 'n' rollia, missä DIAMOND TAKKINEN pääsee laittamaan kunnolla koneen käyntin ja kitaran laulamaan!

THE LIAR
THE BEATKICKS

Liput 5 euroa

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Lepakkomies Baari, Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.