Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Samettiklubi w/ Special guest Jari Uutela

tapahtuma päättyi

Samettiklubi w/ Special guest Jari Uutela

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

04 Loka 2016 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Jari Uutela on ikaalislainen laulaja-lauluntekijä, joka keikkailee "mies ja kitara"-meiningillä. Hänen musiikissaan kuuluvat vahvasti pop/rock/folkvaikutteet.

Uutela julkaisi debyyttialbuminsa "Läpikulkumatkalla" vuonna 2012 ja uusin albumi "Henkilökohtaista" näki päivänvalon keväällä 2016. Uusi single "Moottoritie oli kuuma" on juuri julkaistu.

Kappaleet "Muistijäljet", "Tuulisille teille" ja "Kerjäläinen" ovat saaneet paljon soittoaikaa monilla suomalaisilla radiokanavilla.

Spotifyssa Uutelan kappaleilla on kymmeniä tuhansia kuuntelukertoja.

Televisionäkyvyyttä Uutelalla tuli vuoden 2003 Idols-kisoista ja Talent 2 -kilpailussa vuonna 2009, joissa hän selvisi semifinaaleihin asti.

Jarin jälkeen lavalla nähdään tuttuun tapaan hienoja lauluntekijöitä esittämässä omaa materiaaliaan.

ILMOITTAUDU ennakkoon & varaa paikkasi lähettämällä viesti Samettiklubin facebooksivujen kautta! Ennakkoilmoittautuneet saavat vetää kolme biisiä, paikan päällä ilmoittautuneille on varattu kahden biisin slotit.

Lavalla nähdään muun muassa
- Matti
- En Sommarkille
- Amelouk
- Grandmother Corn
- Minna Stenberg
- Rollo / MOT

Paikan päällä voi ilmoittautua klo 18.30-19:00.
Klubi alkaa klo 19.00. Tervetuloa! :) T: Johanna & Lauri

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.