Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Samettiklubi w/ Special guest Wäre

tapahtuma päättyi

Samettiklubi w/ Special guest Wäre

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

01 Marras 2016 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Marraskuun Samettiklubin kutsuvieras on Wäre!

"Lauluntekijänä Rela on vilpitön ja ajoittain jopa raadollisen rehellinen. Biisit syntyvät usein yön pimeinä tunteina hiljaisuuden keskellä tai ihmisvilinän seassa. Teksteistä huokuu voimakkaasti vahvan, itsenäisen nykynaisen näkökulma ja horjumaton asenne.

Itse sävellykset ja melodiat syntyvät lähes itsestään ja biisien teossa on nykyään vahvasti mukana myös WÄRE-yhtyeen basisti Jarmo Löytynoja. Sovitukset hiotaan koko bändin kesken esityskuntoon.

Biisien perimmäinen sanoma on kuitenkin aina se, että kaikesta selviää ja koskaan ei saa luovuttaa, täytyy uskoa itseensä ja kuunnella sitä sydämen ääntä."

Marraskuun Samettiklubilla nähdään myös ainakin:
- Sunny
- MCNV
- Katri Somerjoki Katharsis
- Syys-Mika
- Kotinunna
- En Sommarkille
- Johanna Mäkeläinen

ILMOITTAUDU ennakkoon & varaa paikkasi lähettämällä viesti Samettiklubin facebook-sivujen kautta! Ennakkoilmoittautuneet saavat vetää kolme biisiä, paikan päällä ilmoittautuneille on varattu kahden biisin slotit.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.