Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Tampere-talo, Finlandia-talo

tapahtuma päättyi

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Tampere-talo, Finlandia-talo

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

07 Maalis 2017 19:00 - 08 Maalis 2017 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX TAMPEREELLE JA HELSINKIIN MAALISKUUSSA

KONSERTIT:
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox (USA)
Ti 7.3.2017 klo 19 Tampere-talo, Tampere
ke 8.3.2017 klo 19.30 Finlandia-talo, Helsinki

LIPUT:
Myyntiin ma 3.10.2016 klo 9
Tampere: palvelumaksuineen alkaen 55 / 49 euroa Tampere-talon lippukassalta ja Lippupisteestä
Helsinki: palvelumaksuineen alkaen 69,50 / 59,50 / 54,50 euroa Ticketmasterista

Yhteensä yli 500 miljoonaa katselukertaa YouTubessa kerännyt viraali-ilmiö Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox suuntaa keväällä jälleen Euroopan kiertueelle, joka ulottuu myös Suomessa kahteen kaupunkiin. Moderneja pop- ja rock-hittejä 1920-70-luvun tyylikkääseen retroverhoiluun pukeva kollektiivi esiintyy Tampere-talossa tiistaina 7. maaliskuuta ja heti seuraavana iltana Helsingissä, Finlandia-talossa. Konserttien lipunmyynti käynnistyy maanantaina 3. lokakuuta.

Postmodern Jukebox – alati kasvava kollektiivi esiintyjiä nyt jo yli 70 vaihtuvalla jäsenellään – on viettänyt viime vuodet keräten satoja miljoonia YouTube-katsojia, noussut listakärkeen iTunesissa ja Billboard-listoilla, sekä tehnyt satoja keikoja täpötäysissä saleissa ympäri maailmaa. Tänä vuonna PMJ teki 75 keikkaa kattaneen Euroopan kiertueen, jolla suurin osa konserteista oli loppuunmyytyjä. Kiertueilla fanit panostavat vahvasti yhtyeen luomaan tunnelmaan pukeutuen vintagetyyliin ja vieden keikkakokemuksen tällä tavoin ihan omalle tasolleen. Yhtye piipahti keväällä ensi kertaa myös Suomessa, jossa se piiskasi hurmioon Kulttuuritalolla lähes täyden katsomon.

Ryhmän luoja ja johtaja Scott Bradlee on tehnyt Postmodern Jukeboxista ilmiön kasvattamalla ryhmän ympärille uskomattoman kansanliikkeen sekä viraalisesti että oikeassa maailmassa. Nerokkaat sovitukset, kuten Miley Cyrusin ”We Can’t Stop” doo-wopina, Radioheadin ”Creep” savuisena yökerhojazzina ja Lorden ”Royals” vintage-sävyissään, puhuvat puolestaan ja ovat keränneet ansaitusti miljoonayleisöt. Suosion kasvaessa Bradlee on edelleen jatkanut kappaleiden valikointia, sovitusten ja show’n luomista sekä esiintyjien valitsemista kiertueille nimekkäiden lahjakkuuksien ja uusien, löytämistään odottavien kykyjen joukosta. PMJ julkaisee YouTubessa joka viikko uuden videon, joka kuvataan mutkattomasti Bradleen olohuoneessa. Aikansa Bradlee jakaa tuottaen uusia videoita Los Angelesissa ja matkustaen ympäri maailmaa manageroimassa kiertueitaan.

”Laitoin ensimmäisen videon nettiin vuonna 2009”, Scott Bradlee muistelee. ”Olin rahaton ja asuin New Yorkin Queensissa. Seitsemän vuotta myöhemmin olemme saaneet kaksi miljoonaa tilaajaa YouTubessa, loppuunmyyneet keikkoja neljällä mantereella ja pääseet esittelemään maailmalle uskomattomia esiintyjiä. Haluamme faniemme pääsevän mukaan upeimaan 1920-luvun juhlaan sitten The Great Gatsbyn, kokevan millaista oli uudenvuoden show’ssa, jota Frank Sinatra isännöi 1940-luvulla ja nauttivan kuullessaan Motownin parhaimmistoa livenä. Postmodern Jukeboxin keikka on ainoa paikka, jossa pääsee kokemaan tämän kaiken yhden illan aikana.”

Scott Bradlee’s Postmodern Jukeboxista sanottua:
“Scott Bradlee’s group is known for retro-fying modern hit songs into viral success.” – Entertainment Weekly
“Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox are all about reimagining music and framing it in beautiful new ways.” – Mashable
“Postmodern Jukebox is literally a postmodern success, extending its reach from the virtual to the real world, touring and performing around the globe for an ever-growing fan base.” – Buffalo News

Tapahtumapaikka

Finlandia-talo, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.