Sielun syövereissä | Uuden Musiikin Lokakuu 2023

Sielun syövereissä | Uuden Musiikin Lokakuu 2023

Alkaen EUR 11.00

Sijainti

Päivämäärä

08 Loka 2023 16:00 - 17:15

Kuvaus

Klo 16.00
SIELUN SYÖVEREISSÄ
Oulun Lyseo
Liput ennakkoon 24/19/11 €
Liput ovelta 29 €.

Jousikvartetti Fuusio
Dhyani Gylling, I viulu
Iida Zelenski, II viulu
Anfisa Troitskaia, alttoviulu
Greta Ernesaks, sello

Antti Myllyoja: Chromatic Mind (2020) (Kantaesitys)
Pēteris Vasks Jousikvartetto nro 5 (2004)
Pēteris Vasks: Jousikvartetto nro 6 (2019) (Suomen kantaesitys) 

Latvialainen Peteris Vasks julistaa vaikuttavilla teoksillaan inhimillisen henkisyyden voittoa Neuvostoliiton diktatuurista. Ensi kertaa Suomessa soiva uusin jousikvartertto on säveltäjänsä mukaan saarnaa ja ravintoa sielulle. Antti Myllyojan uusi jousikvartetto soi kromaattista harmoniaa, jonka ekspressiivinen ilmaisu kuvastaa ihmismielen kompleksisuutta ja värikkyyttä.

Tapahtumapaikka

Oulun Lyseon lukio, Kajaaninkatu 3, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.

Suositellut tapahtumat
Shortcuts