Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

SOTO (USA) - Divak European Tour 2017 - On the Rocks

tapahtuma päättyi

SOTO (USA) - Divak European Tour 2017 - On the Rocks

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

03 Maalis 2017 20:00 - 04 Maalis 2017 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Huom! Uusi päivämäärä 3.3.2017 - New date!

Legendary vocalist Jeff Scott Soto (TALISMAN, JOURNEY, YNGWIE MALMSTEEN) for the first time in Finland!

With his band SOTO this man with one of the most beautiful voices in the history of rock music will perform at On the Rocks, Helsinki, on March 1st, 2017.

Jeff Scott Soto - (vox)
Jorge Salan - (lead guitar)
BJ - (keys, guitars)
David Z - (bass)
Edu Cominato - (drums)

Make sure you’ll be there: get your tickets in advance!

Legendaarinen yhdysvaltalainen hardrock-laulaja Jeff Scott Soto saapuu ensimmäisen kerran Suomeen.

Laulaja on ehtinyt uransa aikana toimia monissa bändeissä: Suomessa Jeff on luultavasti tunnetuin Yngwie Malmsteenista, mutta bändilistaan kuuluu myös mm. Talisman, Eyes, Journey, Trans-Siberian Orchestra, W.E.T., Soul Sirkus ja Axel Rudi Pell. Brooklynissä syntynyt laulaja aloitti uransa jo nuorena poikana, soittaa montaa eri instrumenttia ja on saanut vaikutteita musiikkiinsa useasta eri genrestä, joita miehen livekeikoilla usein kuullaan. Suomessa laulajaa ei olla koskaan livenä nähty, ja nyt hän tuo SOTO-yhtyeensä On the Rocksiin 3.3.2017.

https://www.facebook.com/SOTOofficial/

20:00 ovet auki / doors
special guest: Me and the Rest
support act: Dellacoma

Aikataulu julkistetaan myöhemmin.
Support & schedule tba

enn. alk. 23,50€, ovelta 24€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 21,50€, ovelta 22€

Ennakkolippua suositellaan!

Liput 1.3.2017 ostettuun konserttiin kelpaavat sellaisenaan myös uudelle konserttipäivälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, ennen 22.11.2016 ostetut liput voi palauttaa Tikettiin.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.