Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Stepa & DJ Massimo, J Kvalia, Pono 22.10.2016 at Clubtunneli

tapahtuma päättyi

Stepa & DJ Massimo, J Kvalia, Pono 22.10.2016 at Clubtunneli

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

22 Loka 2016 21:00 - 23 Loka 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Stepa, DJ Massimo, J. Kvalia, Pono
22.10.2016 - Clubtunneli
#03Crew

Stepa

Rapin kulta-ajoista ammentava sympaatti, ultramagneettisen flow’n omaava tarinaniskijä ja elämän ihmettelijä. Jokuroti-mafioso, Lapin läänin Scarface, jonka sisällä hyörii De La Soulin henki. Ilahduttanut parikymppisestä saakka kansaa uudella levyllä tasaisesti kahden vuoden välein.

Pono

Vuonna 2002 ensimmäisen EP:n julkaissut Pono on forssalaissyntyinen rap-artisti, joka on tehnyt levyjä niin omakustanteena kuin myös julkaissut mm. Monsp Recordsin kautta. "Tyyliltään musiikkini edustaa kaikkea sitä, minkä jäljen varsin tuhti räpin ja rytmimusiikin kuluttaminen parinkymmen vuoden ajalta on muhun jättänyt. Siinä on sikin sokin boom bapit, backpack-rapit, soulit, g-funkit, trapit, undergroundit, mainstreamit. Nämä varmasti kuuluvat musiikissani pieninä elementteinä, vaikken mitään tyylillistä linjavetoa ole ikinä vetänyt."

J. Kvalia sen sijaan houstaa illan aikana freestyleräppisession, johon myös yleisön nälkäisimmät sanasepot voivat osallistua.


Ovet klo 21.00

Ennakkoliput tulevat myyntiin pian.
Liput ovelta 7e

M I K R O F O N I _ P R O M O T I O N
Akkreditointi: hans@mikrofoni.net

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Club Tunneli, ITSENÄISYYDENKATU 2, 33100 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.