Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Street Food Sunday / Lapinlahti Edition II

tapahtuma päättyi

Street Food Sunday / Lapinlahti Edition II

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

17 Heinä 2016 11:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Street Food Sunday goes Lapinlahti, vol. II!

RUOAN, REKKOJEN & RAKKAUDEN KESÄ 2016!

Kesäsunnuntait, nuo laiskottelun, hyvän olon ja herkullisen ruoan multihuipentumat. Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, mutta kerran kuussa sunnuntaita vietetään kaikilla mausteilla ja täysiä, kun Street Food Sunday jalkautuu jälleen Lapinlahteen.

Lapinlahden sairaalan puistoalue, tuo ehkä kaupunkimme parhaiten varjeltu salaisuus, tarjoaa täydelliset puitteet sunnuntaihengailulle. Street Food Sundayssa voi nauttia brunssia katuruoan ja piknikin merkeissä, heitellä frisbeetä ja pelata futista nurtsilla, syödä jätskiä auringossa, pulahtaa uimaan suoraan hiekkarannalta, saunoa koko päivän ja ottaa torkut puun varjossa DJ:n soittaessa fiiliksen sopivaa musiikkia taustalla.

Tapahtumassa vaihtuva ruokarekka- ja -fillarikattaus. 17.7. herkkuja tarjoilevat seuraavat rekat:

Liesikiesi // karitsa-slideri, mehustettu punakaali, minttujogurtti
Currywursthaus // aitoja currywursteja, ranskalaisia
Bel Gaufres & Ty Breizh // vohveleita, suolaiset & makeat
Social Food // burgeribrunssia, mukana nyhtökauraburgeri
Richard McCormick's //
Thai Papaya // aitoja thaiherkkuja curry-ruuista pad thaihin

Ja fillarit:
Popsykkeli // vegaanisia itsetehtyjä jätskejä
POWAU // kylmäpuristettuja tuoremehuja
Sisaruxet TOUR 2016 // piiraita ihanilla sooseilla, myös vegaanisia
Cafe Pequeño // argentiinalaisia empanadas-piirakoita

+ bonuksena Kahvila Lähde kahveineen & herkkuineen, Hävikkiruokaravintola Loop brunsseineen, sekä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n muurinpohjalettuja ja nakkikisaa koirille!

Paikalle voi tulla yksin, kaksin, koko perhekunnan tai krapulakaveriporukan kanssa ja viihtyä niin pitkään kuin itse haluaa. Lääniä riittää ja ruokaa myös.

Tapahtumasarja on jatkoa viime kesän Street Food Thursdaylle, tällä kertaa eri päivänä ja eri paikasa. Se on tuttuun tapaan kävijöilleen maksuton ja sen järjestävät Katuruokayrittäjät ry, Naa Naa Productions sekä Lapinlahden Tilajakamo.

Street Food Sunday Lapinlahden sairaala-alueella sunnuntaina 12.6 / 17.7. / 28.8. klo 11-17
Mestoille pääsee helposti fillarilla, kävellen ja kasin sporalla.

Tapahtumapaikka

Lapinlahden sairaala, Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.