Suklaakonvehti- workshop

Suklaakonvehti- workshop

Sijainti

Kuvaus

Ole oman elämäsi Suklaajumalatar ja tule mukaan kesän ihanimpaan suklaakonvehti-workshoppiin! Workshopissa pääset valmistamaan kesäisiä & mansikkaisen raikkaita Aphrodite’s Summer Dream – suklaakonvehteja luomulaatuisista superfoodeista.

Early bird- hinta 57€ 22.6 saakka. Normaali hinta 67€.

Löydä meidät: minnieandchico.com

”Niityllä antaudun syliisi. Auringon hehku kasvoilla, pitkässä kesämekossani. Kuin maalaus syntynyt ranskalaisen rakastajan siveltimestä.  Esitän pääosaa Kesäyön unelmassa. Rakkaustaian pauloissa.

Kesä maistuu mansikoilta ja rakkaudelta. Punaiselta.”


Nauti itse, anna lahjaksi rakkaalle tai tule hakemaan opit joiden avulla otat suklaakonvehtien valmistuksen ohjelmanumeroksi esim. polttareille. Aphrodite’s Summer Dream on täydellinen kesäisille polttareille tai tarjottavaksi kesän juhliin.

Aphrodite’s Summer Dream suklaakonvehdit maistuvat kesältä ja rakkaudelta, jonka lisäksi ne on helppo valmistaa. Aidot tuoksut ja maut, jotka kietovat meidät rakkauden pauloihin ja kesäisiin unelmiin. Testihenkilöidemme palautteet kesän suklaakonvehdeista on 5/5.

Mitä suklaakonvehti-workshop sisältää?

Suklaakonvehtien valmistuksessa käytetään paahtamatonta kaakaota sekä mahdollisimman alkuperäisiä ja hellävaraisesti prosessoituja raaka-aineita kuten kuivattua mansikkaa ja kookostuotteita.

Makeutukseen käytetään mm. kookossokeria, kookosnektaria, 

Takuulla ihana ja unohtumaton suklaakonvehti workshop, jonka hinnalla saat kaiken tämän:

 • käyttöösi luomulaatuiset & ravintorikkaat raaka-aineet
 • reseptit
 • opetus
 • suklaamaistelua
 • Minnie&Chico suklaapakkaus
 • suklaakonvehteja mukaan vietäväksi
 • silikoninen suklaamuotti (arvo 9,90-14,90€) 

Aika: torstai 28.6. klo.17.30 – 19.30 

Paikka: Aurajoen rannalla Turussa. Tarkan osoitteen ja saapumistiedot saat sähköpostitse 1-2pvä varauksen jälkeen. 

Hinta: 57€ early bird

HUOM! varaa ennen 22.6, jotta saat Early Bird- edun. Normaali hinta 67€.

Järjestäjä

Creating love & unforgettable moments. 

Minnie&Chicolla luomme unohtumattomia suklaakonvehteja afrodisista superfoodeista. Järjestämme ihania workshoppeja polttareihin, tyhy-päiviin & pariskunnille. Meiltä voit tiedustella myös privaatteja ja räätälöityjä workshoppeja.

For your pleasure,

Tapahtumapaikka

Turku, 20810 Turku

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.