Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Suuri tunne / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2023

tapahtuma päättyi

Suuri tunne / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2023

Alkaen EUR 26.00

Sijainti

Päivämäärä

17 Heinä 2023 19:30 - 21:00

Kuvaus

Klo 19.00–19.15
Valistussalonki

Villa Salmenrannan Kesäkonserttien taiteellinen johtaja Maija Väisänen kertoo, miksi romantiikan ajan suuri naissäveltäjä Amy Beach katosi musiikinhistoriasta ja miksi hänet löydettiin uudelleen.


Klo 19.30
Suuri tunne

Essi Höglund, viulu
Kirill Kozlovski, piano

Johann Sebastian Bach: Viulusonaatti nro 1 h-molli BWV 1014 (1723) 

Amy Beach: Viulusonaatti a-molli op. 34 (1896) 

Richard Strauss: Viulusonaatti Es-duuri op. 18 (1887) 

Sankarillinen sinfonisuus ja samettinen pehmeys vuorottelevat Richard Straussin häikäisevässä viulusonaatissa, jota tulkitsee todellinen nuori huippulahjakkuus Essi Höglund pianistinaan armoitettu virtuoosi Kirill Kozlovski. Yhtä kuohuvaa on kiihko myös unohdetun amerikkalaisen suuren romantikon Amy Beachin viulusonaatissa, joka soi Oulussa nyt ensimmäistä kertaa.

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.