Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Sweet Little Sister plays Skid Row + Hardrocks plays 80's sleaze & hair metal

tapahtuma päättyi

Sweet Little Sister plays Skid Row + Hardrocks plays 80's sleaze & hair metal

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

20 Elo 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Elokuun kasarirokkibileet! Sweet Little Sister plays Skid Row + Hardrocks plays 80's sleaze & hair metal! Voi hyvänen aika!

Sweet Little Sister plays Skid Row

Jo legendaarinen, puhtaasti fanituksesta syntynyt tribuuttibändi, joka soitti ensimmäisen keikkansa täydelle Virgin Oilille Tuska-jatkoilla 2008.

Eppu Uutinen - laulu
Euge Valovirta - kitara
Ben Varon - kitara
Rale Tiiainen - rummut
Reeo Tiiainen - basso


Hardrocks

Kuuden kokeneen muusikon kasarinostalgiaa, AOR:ää ja puudelitukkaheviä, bilemusiikkia ajalta, kun autostereoista soivat isot kitarat ja sekä tytöt että pojat kilpailivat siitä, kuka käyttää eniten meikkiä ja hiuslakkaa.

Bon Jovista Lita Fordin ja Whitesnaken kautta Extremeen tai Van Haleniin - Hardrocksin keikoilla soivat tutut kasaribiisit menevinä liveversioina, eli viihtyvyys on taattu!

Anna Vihonen - laulu
Luca Gargano - laulu ja kitara
Erkka Korhonen - kitara
Time Schleifer - basso
Timo Pudas - koskettimet
Ville Siuruainen - rummut

20:00 ovet auki
20:30 tba
21:30 Sweet Little Sister plays Skid Row
23:00 Hardrocks plays 80’s sleaze & hair metal
+ Rockdisco goes 80’s

enn. alk. 11,50€, ovelta 12€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 9,50€, ovelta 10€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.