Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

SYDÄN, SYDÄN - Levynjulkaisuspektaakkeli Tavastialla la 22.10.

tapahtuma päättyi

SYDÄN, SYDÄN - Levynjulkaisuspektaakkeli Tavastialla la 22.10.

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

22 Loka 2016 20:00 - 23 Loka 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

SYDÄN, SYDÄN - LEVYNJULKAISUSPEKTAAKKELI
La 22.10.2016 Helsinki, Tavastia

- Hyppy tuntemattomaan, pudotus ja …Molskis. -

Sydän, sydämen viides pitkäsoitto Molskis iskeytyy aalloille 21.9.2016. Sydän, sydän on yllättänyt kuulijansa jo akustisilla soittimilla raskaastikin rokkaavasta debyyttipitkäsoitostaan (Auto, 2005) lähtien, kääntänyt perinteisillä soittimillaan soitetun levyn midisyntetisaattorien ja rumpukoneiden kurnutukseksi (Usko itseesi, 2008), tehnyt kaksi perinteisempää, mutta silti Suomi-rockin mittapuulla kokeellista ja ennakkoluulotonta levyä (Au, 2006 ja Kapseli, 2012) sekä heittänyt satoja teatteri- ja esitystaiteesta ammentavia live-keikkoja keräten ympärilleen omistautuneen fanikunnan. Purjeet ovat pulleat, moottori käynnissä ja vanha paatti puksuttaa.

K18, ovet 20:00, liput Tiketistä alk. 16,00€

www.tiketti.fi/Sydan-Sydan-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/42076

www.sydansydan.fi
www.facebook.com/sydansydan
www.tavastiaklubi.fi
www.fullsteam.fi

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.