Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Taikahuilun tekijä: Ohjaaja Heta Haanperä

tapahtuma päättyi

Taikahuilun tekijä: Ohjaaja Heta Haanperä

Alkaen EUR 25.00

Sijainti

Päivämäärä

18 Tammi 2023 19:00 - 19:45
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Oulun Teatterin ohjaaja Heta Haanperä kertoo Taikahuilun tekemisen salat. 

Orkesterin Pulssin jäsenillat jatkavat siitä, mihin Oulu Sinfonian konserttien yhteydessä järjestettävät lyhyet Varaslähdöt lopettavat: tähtivieraita haastatellaan pidempään ja syvällisemmin. Haastattelija Kimmo Pihlajamaa. 

Järjestäjä

Orkesterin Pulssi syventää musiikin kokemusta jäsenilloissaan, joissa Oulu Sinfonian tähtivieraiden haastattelut menevät syvemmälle kuin Oulu Sinfonian konserttien yhteydessä järjestettävät lyhyet Varaslähdöt.


Orkesterin Pulssin matkatiimi järjestää jäsenille kiintoisia konserttimatkoja.


Samalla yhdistys kerää varoja orkesterin toimintaan ja orkesterilaisten stipendeihin, jotka jaetaan aina tammikuussa Virtuosi Ultimi -stipendigaalassa. 

Tapahtumapaikka

Kahvila Paljetti, Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.