skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Tammikuun Musteklubi

tapahtuma päättyi

Tammikuun Musteklubi

Alkaen EUR 5.00

Sijainti

Päivämäärä

27 Tammi 2024 12:00 - 23:30

Kuvaus

Illan ohjelma:


KIRJAVIERAS: JANNE NEVALA

Janne Nevala kertoo uusimmasta teoksestaan Virkistysiltapäivä (Momentum Kirjat) sanoin ja sävelin. Metsäkylän kunnan virkistysiltapäivä saa uuden käänteen, kun osa työntekijöistä saa tarpeekseen Luontopäivän ohjelmasta ja lähtee omille teilleen. Kapinanelikon mukana kulkee Johanna, juuri paikkakunnalle muuttanut laitoshuoltaja. Tragikoomisen vaelluksen aikana uusien tuttavuuksien roolit ja keskinäiset suhteet vaihtelevat. Kuka johtaa ja kenen työ on tärkeää? Janne Nevala on liminkalainen kirjasto- ja kulttuurijohtaja.


KIRJAVIERAS: UOLEVI HAAPALA

Uolevi Haapalan uusin, Mediapinnan julkaisema runoteos kantaa nimeä Timantteja yöpöydällä. Uolevi esittelee kokoelmaansa lukunäyttein. Uolevi Haapala on hailuotolaisen rovasti Timo Juntusen alter ego ja hyvää vuosikertaa 1958, jolloin syntyivät myös Henrik Dettmann ja Madonna. Kirjoittamisen lisäksi Uolevi on tehnyt musiikkia, näytellyt ja tanssinut. Hän asuu rakkaansa Anne-Maria Haapalan, Nadja-kissan, kanojen ja lampaiden kanssa Hailuodon vanhassa pappilassa.


RUNOESITYS: HEIKKI KERÄTÄR

Runomuotokuvia Alice Neelin hengessä, neulanvaihtopisteeltä ja muualta.


JUKKA TAKALO: KYSY MITÄ TAHANSA MARTINNIEMEN MAANNOUSUSTA

Yleisökysymyksiin vastaa kuplettitaiteilija, poplaulaja ja kirjailija Jukka Takalo, joka on harrastanut kotipaikkakuntansa Martinniemen maannousun tutkimusta yli 15 vuotta.

Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjassa aiheina ovat olleet aiemmin mäkihyppy, maailmankaikkeus, veneenrakentaminen, Raamattu, betonibrutalismi, rullalautailu, ruumiinavaus, showpaini, tee, kädenvääntö, sananmuunnokset, Tintti-sarjakuvat, pöytäroolipelit, e-urheilu, meditaation haittavaikutukset, burleski, kampaamoala, polkujuoksu, bi- ja panseksuaalisuus, jääpalloerotuomarointi, Kalkitos-siirtokuvat sekä veturinkuljetus.


MUSIIKKIA: DUO HAAPALA & KAISANLAHTI

Haapala & Kaisanlahti duon Uolevi Haapala on luotolainen monitaiteilija, jonka folkbiisit ovat tulleet tutuiksi muun muassa Hailuodon Musiikkipäiviltä. Elina Kaisanlahti on Oulussa asuva kemijärveläislähtöinen laulaja-lauluntekijä, joka on tehnyt musiikkia esimerkiksi yhtyeissä Elaine ja Kaisanlahti Sisters. Elinaa ja Uolevia yhdistää musiikillinen sielunkumppanuus. Luvassa on tunteikasta, popahtavaakin musiikkia ja sekä tietenkin runoutta!


MUSIIKKIA: KONIHAUTA

Taivalkoskella 1980-luvulla alkunsa saanut yhtye soittaa koillismaabluesia, jossa on mukana aimo annos suomirockin alkuperäistä voimaa! Yhtye esiintyy klubilla akustisella kokoonpanolla. Nyt on siis vimpan päälle svengimeinkiä, kuten Kalle Päätalo jo aikoinaan totesi.


Liput 5 € ennakkoon, ovelta 7 €

Huom! Tilaan ei ole esteetöntä kulkua, eikä tilassa ole esteetöntä wc:tä. Pyydämme tarvittaessa oleman meihin yhteydessä ennakkoon, niin voimme avustaa tilaan pääsyssä. Yhteydenotot: akseliklonk@gmail.com

Tapahtumapaikka

Uusikatu 20, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.