Tarinoiden ilta / Uuden Musiikin Lokakuu

Tarinoiden ilta / Uuden Musiikin Lokakuu

Liput alkaen EUR 12.00

Päivämäärä

07 Loka 2022 19:00 - 20:00

Kuvaus

7.10.2022 klo 19

Tulindbergin sali


KAAOS Ensemble

Martta Jämsä, huilu

Anna-Sofia Anttonen, saksofoni

Janne Malinen, kitara

Jerry Piipponen, lyömäsoittimet


Oleksandr Shchetynsky: Lullaby (2022) Sarjasta Four Ukrainian Tunes, Vihuelalle (Kantaesitys) 12'

Matilda Seppälä: Niin kaukana kuin mahdollista/Täällä (2017) 6'

Ilkka Hammo: A battuta (2019) 13'

Meriheini Luoto: Kivi-paperi-sakset (2022) 20'


Nuorten huippumuusikoiden Kaaos Ensemble tuo energiaa lokakuun tummeneviin iltoihin Jarkko Hartikaisen kantaesityksen ja Ilkka Hammon teknobileiden voimin. Kitarataiteilija Janne Malinen tekee musiikinhistoriaa ja kantaesittää nykymusiikkia renessanssin ajan espanjalaisella kitarasoittimella vihuelalla.


Konsertin kesto n. 1 h, ei väliaikaa. 

Yhteistyössä Oulun konservatorio.


Liput ovelta 30 € maksukorteilla.

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.