Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Tavastian Juhannus 2016

tapahtuma päättyi

Tavastian Juhannus 2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

23 Kesä 2016 19:30 - 25 Kesä 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Juhannusfestarin soittoajat:

To 23.6. 19.30−03
Tavastia: Ismo Alanko (23.15), Kullervo Kivi & El Mosquito (21.00)
Semifinal: Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho Sähköduo (22.00)

Pe 24.6. 19.30−04
Tavastia: J. Karjalainen (22.30), Tiisu (20.30)
Semifinal: Joosef & Orkesteri (21.30)
Tavastian Juhannusaaton disko

** Lisätietoa saunasta **

Semifinalin sisäpihalla on pystyssä Lapinlahden telttasauna kumpanakin päivänä klo 18−24. Sisään pääsee Semifinalin porttikongista. Kyseessä on koko festariväelle avoin sekasauna, pyyhkeet tarjoaa Tavastia.
Huom! Sisätiloihin klubeille pääsee vasta ovien auetessa klo 19.30, otathan tämän huomioon, jos tulet aikaisemmin.

************************************************

Mittumaarin kunniaksi Tavastialla järjestetään kaksipäiväinen kesäinen minifestivaali. Suomalaisen sielunmaiseman maalarit J. Karjalainen ja Ismo Alanko esiintyvät Tavastian yleisölle koivunlehvien keskellä. Kesäisen tunnelman viimeistelee Semifinal-klubin sisäpihalle pystytetty juhannussauna.

Torstain kattauksessa juhannuskansaa tanssittaa Ismo Alangon lisäksi Ismon alter ego Kullervo Kivi nykyisen yhtyeensä El Mosquiton kanssa. Vanhaa tanssimusiikkia soittavan orkesterin riveissä vierailee Tavastialla myös harmonikkataituri Kimmo Pohjonen.

Semifinalin puolella puolestaan kuullaan Jonna Tervomaan duokeikka Jussi Jaakonahon kanssa. Jonna Tervomaa & Jaakonaho Sähköduon keikoilla Tervomaan kappaleet välittyvät yleisölle riisuttuina ja henkilökohtaisina.

Perjantain J. Karjalaisen konserttia vahvistaa nuori suomirockkolli Tiisu. Tänään sä musta hullaannut ja Suomalaisen suurin riesa on sisu ovat jussihenkisiä kappaleita, jos mitkä. Semifinalin puolella Joosef & Orkesteri esittää setin ikivihreitä kappaleita. Keikkojen jälkeen ilta jatkuu Tavastian Juhannusaaton diskon merkeissä, eikä meno hiivu ennen puoli neljän pilkkua.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.