Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Tero Hetero, Katinka Rabe

tapahtuma päättyi

Tero Hetero, Katinka Rabe

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

26 Tammi 2017 20:00 - 27 Tammi 2017 01:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tero Hetero ja Katinka Rabe eli 2 x singlejulkkarit! @ On The Rocks 26.1.2017

Uusi indie-levy-yhtiö Pihkassa Musiikkituotanto julkaisee heti alkuvuodesta 2017 singlet kahdelta artistiltaan, Tero Heterolta ja Katinka Rabelta. Pihkassa Musiikkituotannon takaa löytyy tuottajakaksikko Henna Helasvuo/Lasse Turunen, joita eivät uusimmat trendit kiinnosta, sielukkuus ja sanoma kylläkin. Singlejä juhlitaan klubi-illalla On The Rocksissa, jolla nähdään keikat molemmilta artisteilta.

Tero Hetero on muunsukupuolinen rap-artisti, joka kutsuu tyyliään romeoräpiksi. Musassaan hän yhdistää elektronisuutta, tanssittavuutta ja kauneutta, mutta myös puhuttelevaa lyriikkaa. Hän haluaa ravistella perinteisiä sukupuolinormeja sekä räpätä inhimillisyyden, rakkauden ja elämänilon puolesta.

Katinka Rabe on Veera Pulkkisen (esim. Milla Rumin kosketinsoittaja) sooloprojekti. Leimaavia elementtejä ovat mm. elektroninen rumpumaailma, rytmikkyys, kauniit laulumelodiat ja suoraan sieluun porautuva ääni. Laulujen tematiikat pyörivät aina ajankohtaisten ihmisyyden kipupisteiden äärellä, kuten irtipäästäminen ja rakkaus.

20:00 ovet auki
21:00 showtime

enn. alk. 7,50€, ovelta 8€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 5,50€, ovelta 6€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.