Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Teurastamo LIVE // Animels, Arvottomat // KLASK

tapahtuma päättyi

Teurastamo LIVE // Animels, Arvottomat // KLASK

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

19 Elo 2016 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Teurastamon polttavan paahteisen elokuun alkuillassa nähdään kaksi toinen toistaan tanssittavan hyvää yhtyettä!

Arvottomat
Arvottomat on paikallisista pitkän linjan muusikoista koostuva, monien keikkalavojen, festareiden ja puistojuhlien liemissä keitetty isoeleinen ja voimakkaasti musiikkiin tarttuva bändi. Yhtye yhdistää rap, rock ja funk -elementtejä, muovaten timantinkovan rytminyrkin suoraan kuulijan tajuntaan.

Animels
Kaveriporukan kellaritreeneistä 2012 alkunsa saanut Animels on coverkappaleita tunteella tarjoileva nelihenkinen bilebändi. Ajan hermolla pysyvä, jatkuvasti päivittyvä soittolista koostuu sopivassa suhteessa suomalaisista ja kansainvälisistä klassikoista sekä uusimmista sukkia pyörittävistä biiseistä. Animelsin keikalla tönköinkin tyyppi löytää itsensä eturivistä ilman paitaa macareenaamasta!

♪♫•*¨*•.¸¸♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

KLASK
KLASK on tanskalainen näppäryyspeli, joka yhdistelee ilmakiekosta ja pöytälätkästä tuttuja elementtejä. Tarkoituksena on saada peliväline pelattua vastapuolen maaliin. Parhaiten pelin ideaan pääsee käsiksi tutustumalla tapahtuman seinältä löytyvästä videosta.

Yhdessä KLASK pelien kanssa tapahtuma-alueelta löytyvät perinteiset Saiturinpörssin tarjoamat pihapelit kuten mölkky, kroketti, petangue, pingis, frisbeegolf kori kiekkoineen ym. myös lapsille sopivia pihapelejä.


Teurastamo tarjoaa koko päivän ja illan parastaan kun alueen ravintolat ovat avoinna varhaisesta päivästä myöhään iltaan ja yöhön. Amerikkalaistyylinen B-Side Bar tarjoaa laadukkaita oluita Amerikan Yhdysvalloista sekä laajan valikoiman Bourbon viskejä. B-Smokeryn skandinavian suurin savustusuuni loihtii pitkään kypsytetyt ribsit. Ravintola Paleman mainiot makkarat tulevat kulman takaa, ja ne toimitettaa suoraan Harjun makkaratehdas. Ulkomaista ravintolatarjontaa tarjoilee Ho's food ainutlaatuisine dimsumeineen. Jälkiruoaksi maistuu The Helsinki Distilling Company tuotteet tai vaikkapa suussa sulavaa artesaanijäätelöä jota meille tarjoilee Jädelino Helsinki.

Tervetuloa nauttimaan grillistä, auringosta, pihapeleistä ja illan artisteista!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.