Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Teurastamon Perjantai

tapahtuma päättyi

Teurastamon Perjantai

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

03 Kesä 2016 16:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Kesän 2016 perjantain alkuilloissa nähdään monipuolinen kattaus kulttuurisisältöjä rennolla otteella. Esiintymislavan leppoisan kesästä musisointia on mukava kuunnella useilta uusilta terasseilta, tuoreelta tuoksuvalta nurmikolta tai kaupunkilaisten yhteiskäytössä olevan grillin luota.

Lapsiperheiden toiveita kunnioittaen voimme samalla juhlistaa pihan toiselta puolen löytyvän lapsinurmen avatuksi! Siellä viihtyvät muksut ja vanhemmat, jotka pitävät saippuakuplista, pelleistä (ei niistä pelottavista), liitupiirustuksesta, ilmapalloista sekä muusta kivasta ja leikkisästä!

Kesäisissä alkuilloissa nähdään monipuolisesti liveartisteja funkista reggaeen, elektroa ja jazzia unohtamatta. Perjantain alkuillassa levysoitinten takaa voi tavata tuttuja kasvoja eri levykaupoista ja loppukesästä juhlitaan mm. kasvis- ja vegaaniruokafestivaalia.

Tapahtumasarjan ensimmäisessä avausjaksossa “The Grand Opening” viihtyvyydestä vastaavat omalla tinkimättömällä levyselektiollaan levykauppiaat Hakaniemestä Kalasatamaan. Oletko kuullut koskaan levykauppiaiden itse soittavan levyjä? Älä välitä, eivät hekään ole. Mukana levysepät:

Black and White Records Helsinki
Combat Rock Shop
Fresh Garbage Records
Katin Tavara
Levykauppa Äx Hakaniemi
Rolling records

Sielun ja mielen lisäksi ravituksi tulee myös keho, sillä Teurastamon monipuolista ruoka- ja juomatarjoilua täydentämässä ruokafillarijengiläiset:

Ice Dream Bike
Lemonade Bike
Popsykkeli
VIHREÄ KANA

Kun aurinko painuu mailleen, on aika kömpiä sisään. Palveluitaan tarjoavat vanhat tutut B-Side Bar, B-Smokery, Ho's food, Kellohalli sekä uutena iltamyyntinsä aloittava Ravintola Palema! Tapahtumasarjan avausjaksossa ihastellaan Paleman uusia tiloja ja spekuloidaan Beer Gardenin avajaispäivällä.

Teurastamon Perjantai järjestetään 3.6., 10.6., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8., 19.8. ja 26.8.

Luvassa mm. lukuisia jatkobileitä, Art goes Kapakkaa, ulkoilmaelokuvia ja Helsingin juhlaviikot / Helsinki Festival -ohjelmaa! God damn it’s Friday!

Pssst. Teurastamon saavuttaa helpoiten pyörällä ja mikäli pyöräsi tarvitsee huoltoa on Fillarivelho paikalla auttamassa!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.