Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

The Barefoot Brothers, Pitsanaama, Go Go Gods

tapahtuma päättyi

The Barefoot Brothers, Pitsanaama, Go Go Gods

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

29 Loka 2016 21:00 - 30 Loka 2016 02:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

THE BAREFOOT BROTHERS
https://www.facebook.com/The-Barefoot-Brothers-205101136166821/?fref=ts
PITSANAAMA
https://www.youtube.com/watch?v=9SVySRenAnk
GO GO GODS
https://www.facebook.com/GoGoGods/?fref=ts
DJ:t Klappi & Margaret Scratcher

Liput 9 €

Kouvolan tarkimmin varjeltu rock-salaisuus - THE BAREFOOT BROTHERS - saapuu pitkästä aikaa Lepakkomieheen keikalle. Jo vuonna 1988 aloittanut yhtye on julkaissut uransa varrella 7 studioalbumia ja useita pienempiä julkaisuja. Luvassa jälleen kerran taattu annos bluesia, countrya ja psykedeliaa lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Illan toinen esiintyjä GO GO GODS heittää tapahtumassa ensimmäisen keikkansa. Eikä kyseessä ole bändin ensimmäinen Lepis-keikka vaan ensimmäisen keikka ylipäänsä koskaan missään. Mistään aloittelijoista ei kuitenkaan ole kyse, sillä yhtyeen jäsenillä on historiassaan vakuuttava lista bändejä, kuten Thee Ultra Bimboos, Miss Monster Club ja Sörnäinen. Go Go Godsin ensimmäinen pitkäsoitto julkaistaan marraskuussa.

Illan avaa PITSANAAMA, joka on Pää Kiistä ja monesta muusta yhtyeestä tuttujen Teemu Bergmanin ja Vekku Vartiaisen uusi projekti, joka versioi uusia ja vanhoja Bergman -hittejä rauhallisemmalla ja folkimmalla otteella. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen esiintyminen Lepakkomiehessä. Duo kuvailee itse uutta projektiaan näin: "Aikuiset miehet harrastuksineen tällä kertaa akustisesti, vittu jee. Totaalista ajan ja hapen tuhlausta. Tule ja pety."

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Lepakkomies Baari, Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.