Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

The Outer Sonics, Rikk Eccent solo, Nisula Electric Gypsies

tapahtuma päättyi

The Outer Sonics, Rikk Eccent solo, Nisula Electric Gypsies

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

05 Loka 2016 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

The Outer Sonics yhtyeen debyyttilevyn ja Rikk Eccentin kakkos-albumin julkkarikeikka! Mukana mainio Nisula Electric Gypsies-trio!

The Outer Sonics on Tampereella v. 2014 perustettu pop/rock/prog-yhtye. Yhtyeen jäsenillä on pitkälti kokemusta eri kokoonpanoista, pääosin progressiivisen rock/metal genren saralta. Esikoislevyllä "Violet" nämä juuret eivät jää piiloon vaan kuultavat läpi positiivisella tavalla tuoden aistikkuutta ja sävyjä The Outer Sonicsin musiikkiin.

Nina Hiironniemen tulkinnoista löytyy herkkyyttä ja voimaa, jota paikoitellen runsaillakin orkestraatioilla sävytetyt sovitukset tukevat luoden bändille ominaisen The Outer Sonics soundin. Tässä bändi, joka on syytä tsekata myös livenä! Katso juuri julkaistut videot yhtyeen youtube-kanavalta. Tämä bändi kehittää musiikillisia ulottuvuuksiaan koko ajan kauemmas atmosfääreihin!

Rikk Eccent solo
Rikk Eccent julkaisi debyynttinsä Garden of Delights ja nyt on julkaisussa uusi OwlAWOL -albumi! Soolosetti pitää sisällään oma-a ja cover-materiaalia.
"Tämän päivän tekniikalla soolona toteutettua, kunnianhimoista ja laadukasta Suomi-progea." Retrokkiblog

Nisula Electric Gypsies
Nisula Electric Gypsies are a Psychedelic Hard Rockin' Jam Band playing the music of Jimi Hendrix. Electric Gypsies are not an actual "tribute" band but a group of musicians that bring a special chemistry & spirit to the stage from within. Not necessarily stoned, but... Beautiful. ;)
Juhani Nisula: Guitar & voc
Roxsy Surowiak: Bass & voc
Mikko Neuvonen: Drums & perc
Nettisivu

20.00 ovet auki
20.30 Nisula Electric Gypsies
21.30 Rikk Eccent solo
22.30 The Outer Sonics

Enn. alk. 9,50€, ovelta 10€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 7,50€, ovelta 8€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.