Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

The Sensational Mika Järvinen Band

tapahtuma päättyi

The Sensational Mika Järvinen Band

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Kesä 2016 22:00 - 11 Kesä 2016 00:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Purple & Heep -konsertin unofficial jatkot: The Sensational Mika Järvinen Band soittaa klassiset rokit, joita ei Kaisaniemessä ehditty kuulla. Ja vielä vähän päälle. Tai paljon päälle.

Luvassa mm. Mika Järvisen tuotantoa (Crazy World, 5:15) sekä klassikoita ainakin näiltä yhtyeiltä: King Crimson, Wigwam, Royals, Uriah Heep, Deep Purple.

Mika Järvinen
Esa Kotilainen
Mikko Määttä
Anssi Nykänen
Juho Pitkänen

22.00 ovet auki Rockdisco goes Classic rock dj Bone Daddy
23.30 The Sensational Mika Järvinen Band

Keikan jälkeen Rockdisco klo 03:30 saakka!

enn. alk. 9,50€, ovelta 10€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 7,50€, ovelta 8€

Ennakkolippua suositellaan!
K-18

Huom. Alunperin illan aikana piti esiintyä Crazy World -yhtye, mutta kahden muusikon vaihduttua vaihtui myös yhtyeen nimi. Mika Järvisellä on monta hienoa kokoonpanoa!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.