Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

The Torch The Earth Tour 2017: Emmure (USA) + Supports, 7.2.2017

tapahtuma päättyi

The Torch The Earth Tour 2017: Emmure (USA) + Supports, 7.2.2017

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

07 Helmi 2017 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

YHDYSVALTALAINEN EMMURE KOMEILEE HELMIKUUSSA TYKINKOVAN DEATHCORE ILLAN KEULASSA

Helmikuussa Nosturilla jylisee armoton death- ja metalcore, kun Hietalahteen rantautuu The Torch The Earth European Tour 2017. Lavalta sanojaan sylkevät viisi äkäistä bändiä ja illan päätähtenä nähdään kauan odotettu yhdysvaltalainen Emmure. Emmuren oli tarkoitus esiintyä Nosturilla jo reilu vuosi sitten, mutta laulajan terveydentilan vuoksi kesän 2015 konsertti jouduttiin perumaan. Nyt on onneksi toinen ääni kellossa ja laulaja Frankie Palmier nähdäänkin lavalla täysin uusitun kokoonpanonsa kanssa. Bändi teki ensiensiintymisensä uudella kokoonpanolla tämän vuoden alkupuoliskolla.

Illan kattaukseen on yhdysvalloista mukaan napattu myös After the Burial, joka sai reilun vuoden takaisesta takaiskusta huolimatta julkaisuun uuden albuminsa helmikuussa, sekä Fit for A King, jonka uunituore albumi julkaistaan tänään 7.10.2017. Bändikattausta on täydennetty brittiläisillä Oceans Ate Alaska ja Loathe yhtyeillä. Bändit vievät keikoillaan yleisön raskaiden ja melodisten soundien äärirajoille ja Loathe virittää tunnelmaan mystisen omalaatuisella tyylillään.

Paketti avataan Helsingin Nosturilla tiistaina 7.2.2017 ja liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 7.10. klo 12:00 Ticketmasteriin. Keikka on sallittu ja tilassa on rajattu anniskelualue täsyi-ikäisille.


Tiiistai 07.02.2017 @ Nosturi, Helsinki
THE TORCH THE EARTH EUROPEAN TOUR 2017
EMMURE (USA)
AFTER THE BURIAL (USA)
FIT FOR A KING (USA)
OCEANS ATE ALASKA (UK)
LOATHE (UK)

Ovet 18:00, (S/K18)
Liput alkaen 26,50 € Ticketmasterista

www.elmu.fi
www.greybeard.fi

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.