Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Tommy Genesis (CAN), Rauhatäti & MC Pyhä Lehmä + Mercedes Bentso

tapahtuma päättyi

Tommy Genesis (CAN), Rauhatäti & MC Pyhä Lehmä + Mercedes Bentso

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

25 Loka 2016 20:00 - 26 Loka 2016 01:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

INTERNET RAP -SENSAATIO TOMMY GENESIS SUOMEEN
Ti 25.10.2016 Helsinki, Kuudes Linja +Rauhatäti & MC Pyhä Lehmä, Mercedes Bentso, DJ Kasumisu

”Internet’s most rebellious underground rap queen” –Dazed Magazine

Hurjassa nosteessa oleva feministiräppäri Tommy Genesis saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Provokatiivisista ja suorasanaisista lyriikoistaan tunnettu kanadalaisartisti nousee Kuudennen Linjan lavalle tiistaina 25. lokakuuta eli juuri ennen esiintymistään Pariisin Pitchfork-festivaaleilla.

Kanadan Vancouverista saapuvan Tommy Genesisin ”World Vision” -levysarjan ensimmäinen osa julkaistiin kesällä 2015, ja trilogiaksi täydentyvän saagan seuraavan albumin on ilmoitettu ilmestyvän lähitulevaisuudessa. Levyä pohjustaa hiljattain julkaistu ”They Cum They Go” -single.

Awful Recordsin talliin kiinnitetty ja avoimesti biseksuaali Tommy Genesis kuvailee itse tuotantoaan termillä ”fetish rap”. Internet rap -ilmiöksi nousseen artistin räppäystä on verrattu Angel Hazeen, anime-vaikutteista tyyliä Harajuku Girls -kollektiiviin ja musiikkia Odd Futuren tuotantoon.

Illan avaavat kotimaisen mimmiräpin kärkinimet Rauhatäti & MC Pyhä Lehmä sekä Mercedes Bentso. Levymusiikista vastaa niin ikään kovassa nosteessa oleva DJ Kasumisu.

LIPUT:
- ennakkoon alk. 14,50€
- Ovelta 15,00€

www.tiketti.fi/Tommy-Genesis-CAN-Kuudes-Linja-Helsinki-lippuja/42546

www.tommygenesis.com
www.facebook.com/Rauhatäti-545220168841473
www.facebook.com/pyhalehma
www.facebook.com/DJkasumisu
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
FULLSTEAM
- Feniks Willamo (feniks@fullsteam.fi)

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.