Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Torikortteleiden Joulusauna - Christmas Sauna

tapahtuma päättyi

Torikortteleiden Joulusauna - Christmas Sauna

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

09 Joulu 2016 16:00 - 22 Joulu 2016 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Rakastettu Joulusauna lämpiää taas! (in English, please see below)

Kontrastien korttelit! Vallan ytimessä, kaupungintalokorttelin sisällä, lämpiää jo neljättä kertaa kaikille avoin ja maksuton joulusauna. Pieni sympaattinen puumökki, jonka saunojia on paikalla palvelemassa kaksi saunamajuria. Löylyistä pidetään hyvää huolta, ja ihmisistä myös.

Torikortteleiden Joulusaunassa on neljän vuoden aikana saunonut ihmisiä ympäri maailmaa, useista kymmenistä eri maista, osa ensimmäistä kertaa elämässään. Osa tulee siis kaukaa, osa ihan lähikortteleista. Kanssasaunojat ovat tärkeä osa kokemusta.

Viereisellä tunnelmallisella Talviterassilla voi nauttia glögin tai oluen saunan jälkeen. Tai nautiskella erikoisesta näystä muuten vaan.

Lämmitetyistä pukuhuoneteltoista löytyy pyyhkeitä, jos oma ei sattunut mukaan. Saunahiet voi huuhdella pikaisesti pihasuihkussa. Vuosipesua ei siis kannata suunnitella tälle saunareissulle. Sauna on sekasauna, päällä pyyhkeet tai uima-asu, tai saunojien yhteisen sopimuksen mukaan kukin tyylillään. Ruuhka-aikoina sauna-aika rajattu ja omaansa saattaa joutua odottamaan hetken.

Saunan tärkein ja ainoa sääntö on toisten saunojien kunnioittaminen.

Avoinna
Ma-Pe 16-21
La-Su 15-20

Käynti Katariinankadulta (2B) ja Aleksanterinkadulta(22)

***

The beloved Christmas tradition, Tori Quarters’ Christmas Sauna is here again from December 9th to 22nd!

Have a special sauna experience in the very heart of Helsinki. The authentic Sauna with a wood burning stove is located in an idyllic inner yard surrounded by the City Hall and the Bock House.

The Winter Terrace is found right by the sauna, where you enjoy mulled wine and cold beer. The Sauna is free of charge and takes no reservations. We offer warm changing tents and towels.

The most important (and only) rule is to respect other sauna bathers.

ENTRY from Katariinankatu(2B) and Aleksanterinkatu(22).

OPEN:
Mon-Fri 4pm-9pm
Sat-Sun 3pm-8pm

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Torikorttelit, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.