Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Tribute to Ole Børud - solistina Heini Ikonen

tapahtuma päättyi

Tribute to Ole Børud - solistina Heini Ikonen

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

26 Touko 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tribute to Ole Børud tuo On The Rocksin lavalle norjalaisen West Coast arstitin kovimmat hitit Heini Ikosen tulkitsemana.
R'n'Bstä, soulista ja rockista ammentava musiikki nostaa tunnelman kattoon ja pistää peput heilumaan. Bändissä soittavat suomen eturivin nuoret muusikot ja saman porukan on voinut bongata itse Ole Børudin taustaltakin.

Heini Ikonen on helsinkiläinen valovoimainen laulajatar. UMK-voittaja Sandhjankin taustajoukoissa laulavan Heinin on voinut nähdä niin Redraman bändissä kuin UMO Jazz Orchestran solistina.

Heini Ikonen - Laulu
Jonnu Heikkilä - taustalaulu
Hanna-Maria Helenius - taustalaulu
Ossi Maristo - kitara
Kasperi Kallio - koskettimet
Heikki Laine - basso
Juhana Kiiski - rummut
Jarkko Soinikoski - trumpetti
Tommi Kolunen - trumpetti
Jusa Junttila - saksofoni
Arttu Hautala - pasuuna
Iivari Suosalo - perkussiot

enn. alk. 6,50€ ja ovelta 7€
OTR-kantiskortilla ennakkoon 4,50€ ja ovelta 5€
Ovet auki klo 20.00
Showtime klo 21.00
K-18

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.