Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Recommended Events
Ladataan...
 
 

Tunteikasta italialaista ja tummaa juomaa – Telemann, Scarlatti, Händel

tapahtuma päättyi

Tunteikasta italialaista ja tummaa juomaa – Telemann, Scarlatti, Händel

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

20 Maalis 2023 19:00 - 20:30

Kuvaus

Mezzosopraano Ida Wallén, nokkahuilisti Sofia Fernholm ja cembalisti Aura Visala esittävät 1700-luvun italialaiseen tyyliin nojaavassa barokkikonsertissa harvinaisempaa matalalle naisäänelle sävellettyä musiikkia. Maallisia ja kirkollisia, riipivää ja lohduttavaa rakkautta käsitteleviä lauluja kehystävät tunteikkaat instrumentaalikappaleet.

Esiintyjät:
Ida Wallén, mezzosopraano
Sofia Fernholm, nokkahuilu
Aura Visala, cembalo

Musiikkia säveltäjiltä Georg Philipp Telemann, Alessandro Scarlatti, Georg Friedrich Händel, Pietro Castrucci.

Väliaika, kahvitarjoilu.

Tapahtumapaikka

Pakilan Hyvän Paimenen kirkko, Palosuontie 1, 00660 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.