Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Tyrnävä Tractor Pulling

tapahtuma päättyi

Tyrnävä Tractor Pulling

Alkaen EUR 14.14

Sijainti

Päivämäärä

24 Heinä 2021 11:00 - 19:00

Kuvaus

Tyrnävä Tractor Pulling - traktorivedon SM-osakilpailu Tyrnävällä 24.7. klo 11 alkaen.

Lipun hinta 15 € 

(14,14 € + käsittelymaksu 0,86 €)

VIP-lipun hinta 96 € (myydään vain ennakkoon)

(93,40 € + käsittelymaksu 2,60 €)

VIP-lipulla saat VIP-passin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn katetulle VIP-alueelle katsomon parhaille paikoille! VIP-alueella on Bad Boys Tuningin tynnyrisauna ja palju VIP-asiakkaiden käytössä (oma pyyhe mukaan)! VIP-lipulla ruokailet VIP-alueella sekä lippuun kuuluu kolme juomalippua. VIP-alueella on lisäksi runsas anniskelubaari vain VIP-asiakkaiden käytössä! VIP-lippuja on myynnissä vain pieni määrä, joten varaa pian omasi työ- tai kaveriporukalle!

12-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtumaan maksutta.

Tervetuloa seuraamaan Suomen parhaimpia kuskeja pullingradalla Tyrnävän lakeuksilla kesän komeimpana viikonloppuna!

Ostamalla pääsylipun tai VIP-lipun ennakkoon verkkokaupasta pääset ohittamaan lipunmyynnin tapahtuman portilla.

Tapahtumapaikka

Pulling-areena Kankaanlaita 1, 91800 Tyrnävä

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.