Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Valkoinen Kani, Punainen Kani

tapahtuma päättyi

Valkoinen Kani, Punainen Kani

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

31 Joulu 2016 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Osallistutko? Suostutko tekemään, mitä sanotaan? Kuunteletko? Kuunteletko oikeasti?

la 13.2 klo 19:00 Kari Ketonen
la 20.2 klo 19:00 Joanna Haartti
la 27.2 klo 19:00 Eero Ritala
la 5.3 klo 19:00 Leea Klemola
la 12.3 klo 19:00 Tommi Korpela
la 26.3 klo 19:00 Hannu Pekka Björkman
la 2.4 klo 19:00 Minttu Mustakallio
la 23.4 klo 19:00 Matleena Kuusniemi
pe 29.4 klo 19:00 Kari Heiskanen
la 7.5 klo 19:00 Jussi Nikkilä
la 14.5 klo 19:00 Pamela Tola

Iranilaisen Nassim Soleimanpourin kansainvälistä menestystä niittänyttä näytelmää Valkoinen kani, punainen kani ei harjoitella, eikä siinä ole ohjaajaa. Näyttelijä vaihtuu joka ilta, ja käsikirjoitus odottaa lavalla sinetöidyssä kirjekuoressa. Se on uskalias näyttämöllinen koe ja vahva muistutus teatterin mullistavasta ja vastahankaisesta voimasta.

Soleimanpouria on kielletty lähtemästä kotimaastaan, ja siksi hän kirjoitti näytelmän, joka saattoi matkata ympäri maailman hänen sijastaan. Yleisö lähtee aina uuden esiintyjän kanssa kohti tuntematonta, päätyen syvän henkilökohtaisten tuntojen äärelle ja vapauden ja teatterin mahdollisuuksien rajamaille. Vuonna 2011 kahdella mantereella yhtä aikaa kantaesitetty näytelmä on sittemmin käännetty kuudelletoista eri kielelle, ja sitä on esitetty yli 200 kertaa. Monet teatteri- ja elokuvamaailman suuret nimet, kuten John Hurt, Simon McBurney, Stephen Rea, Sinead Cusack, Marcus Brigstocke ja Ken Loach, ovat esiintyneet siinä.

Käsikirjoitus: Nassim Soleimanpour
Suomentaja: Juho Gröndahl
Tuotanto: Aurora Nova
Esityksen oikeuksia valvoo: Agency North

Esitykset Korjaamon Kulmasalissa:
Kesto n. 1 h 20 min

Arvioita maailmalta:
"Pysäyttävä teatteriesitys, ajatuksia herättävä ja moraalisesti häiritsevä." Fringereview

"Nassim Soleimanpour on hurjan – jopa pelottavan – omaperäinen ääni, ja kiehtovan kyvykäs näytelmänrakentaja… Menkää katsomaan!" The Skinny

"Villin arvaamaton ja kertakaikkisen unohtumaton… Kunnianosoitus sanojen voimalle, joka läpäisee rajat ja kulttuurit. Tätä ei voi jättää väliin." New Zealand Herald

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.