Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

VANILLA FUDGE (USA) Nosturilla Su 12.6.2016

tapahtuma päättyi

VANILLA FUDGE (USA) Nosturilla Su 12.6.2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

12 Kesä 2016 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Hard-rockin pioneeri Vanilla Fudge saapuu Helsinkiin

Vanilla Fudge mullisti musiikkimaailman 60-70 –lukujen taitteessa. Legedaarinen yhtye oli aikakautensa esikuva mm. Led Zeppelinille ja monelle muulle groovaavan rockin kitaravetoiselle groove-vääntäjälle. Kesäkuussa Nosturissa nähdään, kuinka legenda pistää luuta kurkkuun monelle nykypäivän yrittäjälle.

Mitä tapahtuu, kun yhtye 40 vuotta vanha yhtye saapuu lämmittämään Nosturin lauteita? Hyviä asioita, veikkaamme. Vanilla Fudgen soitto on edelleen vangitsevaa, palkitsevaa ja järkyttävän groovaavaa.

Vanilla Fudge saapuu Suomeen lähes alkuperäisessä kokoonpanossaan. Mukana ovat kitaristi Vince Martell, laulaja-hammondisti Mark Stein (ex-Alice Cooper) sekä rumpali Carmine Appice (King Kobra, Ozzy Ozbourne ). Basistina toimii Pete Bremy.

“Odotamme innolla ensimmäistä Suomen keikkaamme. Me tulemme rokkaamaan ja pitämään hauskaa. Itse olen aikaisemmin käynyt Suomessa ja viihtynyt aina erittäin hyvin.” Carmine Appice toteaa.

Nosturin ohjelmapäällikkö Mika “Nixon” Nikula on yhtyeen tulosta innoissaan. “Vanilla Fudge tulee olemaan yksi tämän vuoden kovimmista keikoista. On hienoa tarjota päästä isännöimään tämän tason legendoja Helsingissä.”

Wikipedia kertoo yhtyeen toimineen ainoastaan vuosina 1960-1970. Joku voisikin nyt päivittää sinne, että bändi toimii edelleen ja soittaa paremmin yhteen kuin koskaan.”

www.vanillafudge.com
www.elmu.fi

Vanilla Fudge @ Jimmy Fallon show
https://www.youtube.com/watch?v=RuisGkFcDXI

Vanilla Fudge : Some Velvet Morning 1969
https://www.youtube.com/watch?v=8whaL7b4wjo

Vanilla Fudge : I Can See For Miles (Spirit of 67)
https://www.youtube.com/watch?v=tCUKPvOpxSg

Liput : Ticketmaster Suomi 4.5.2016 kello 09 alkaen

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.