Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Varietee83

tapahtuma päättyi

Varietee83

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Joulu 2016 21:00 - 11 Joulu 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Varietee83 on yhtye, joka esittää keikoillaan Yö-yhtyeen kappaleita. Sen alkuperäisen Yön, jonka albumit Varietee ja Nuorallatanssija ovat 80-luvun alkupuoliskon uusromanttisen ajanjakson suomalainen soundtrack. Likaiset legendat. Särkynyt enkeli, Päivänsäde ja menninkäinen, Pieni ihminen suuressa maailmassa. Ja monta muuta.

Varietee83 koostuu turkulaisista pitkän linjan punkrokkareista, solisti Jarza on tuttu Turun Tauti-yhtyeestä eikä kosketinsoittaja-laulaja Jussi Hakulista varmaan tarvitse tälle yleisölle erikseen esitellä.

Jarza-laulu,
Tipnu-kitara,
Teemu-basso,
Jiri-rummut & laulu,
Jussi-keyboards & laulu

21:00 ovet auki
22:00 Varietee83

Enn. alk. 9,50€, ovelta 10€
OTR-kantiskortilla 7,50€, ovelta 8€

Ennakkolippua suositellaan!

Lippu oikeuttaa jäämään myös Rockdisco-klubille keikan jälkeen.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.