Värityskuvat Lapsille - Mitä hyötyä "värjäyksestä"

Värityskuvat Lapsille - Mitä hyötyä "värjäyksestä"

Online-tapahtuma

Päivämäärä

25 Tammi 2022 18:00 - 25 Tammi 2024 00:00

Kuvaus

Miksi väritys on hyväksi lapsille? Pianeta Mamma -pedagogi selittää, miksi on niin tärkeää, että lapset oppivat värittämään ja harjoittelemaan sitä

Koska väritys on hyväksi lapsille

Keskimäärin kahden vuoden iässä lapset alkavat nauttia "jalanjäljensä" jättämisestä tyhjälle sivulle: se on uusi tapa "vahvistaa itseään", kuvata ja ilmaista itseään eri tavalla. helposti verkossa olevan väritystyökalun avulla Lasten Värityskuvat. Ajan myötä näistä varhaisista kirjoituksista tulee yhä tarkempia ja merkityksellisempiä, ja lapsi täyttää ne vähitellen väreillä. Väritystoiminta täydentää piirustuksen ja lapsi oppii tekemään sen entistä tarkemmin. Lasten ja teinien on kokeiltava tätä toimintaa päiväkodista lukioon. Mutta miksi on niin tärkeää, että lapset harjoittelevat värjäämistä ja väritystä ja miksi tätä toimintaa rohkaistaan ​​ja edistetään koulun kaikilla luokilla ja luokilla?

Väritystoiminnasta johtuvat edut

 •  Stimuloi luovuutta 

väritys on kaikkea muuta kuin yksitoikkoista ja toistuvaa toimintaa; värittäjät huomaavat, että se voidaan tehdä monilla eri tavoilla, useilla eri väreillä, mitä erilaisimmilla materiaaleilla ja vaihtoehtoisimmilla tekniikoilla; on mahdollisuus valita oman maun ja tarkoituksen mukaan, kokea tyytyväisyyttä täysin ainutlaatuiselle ja persoonalliselle tuotteelle elämän antamisesta.

 •  Paranna keskittymistä

Koska se varmistaa, että ne, jotka omistautuvat sille, suorittavat työn alusta loppuun imeytyneenä tästä toiminnasta johtuvasta nautinnosta ja rentoutumisesta; värittäjä voi hetkeksi vieraantunut "negatiivisista" ajatuksista ja keskittyä yksinomaan tekemiensä oivallukseen. Ne, jotka eivät tee aloittamaansa visuaalisesti päätökseen, saavat negatiivisen palautteen, koska heidän piirustuksensa jää selvästi keskeneräiseksi heidän ja muiden silmissä: tämä itsessään on kannustin viedä se loppuun ja toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

 •  Paranna hienomotorisia taitoja 

Se on myös erinomainen harjoitus parantaa ja vahvistaa käsien ja silmän koordinaatiota ja siten hienomotoristen taitojen kehittämistä; lasten kasvaessa heistä tulee yhä tarkempia poikia, jotka pystyvät parantamaan kykyään värittää teknisesti ja laajentaa tätä hankkimaansa taitoa muille alueille, joilla soveltaa samaa tarkkuutta ja tunnollisuutta.

 •  Lisää ilmaisukykyä

väristä ja käytetystä materiaalista tulee väline sisäisen maailman ilmaisemiseen; värin valinnalla ja sen soveltamistavalla lapsi ja poika antavat tunteilleen äänen myös niille, jotka eri syistä eivät halua tai pysty sanallistamaan. Väri saapuu sinne, missä sanat epäonnistuvat, ja niistä tulee väline syvimmille ja vilpittömimmille tunnelmille ja lisää tässä mielessä kirjoittajan ilmaisukykyä, joka saattaa olla enemmän tai vähemmän tietoinen siitä.

 •  Totuttele kunnioittamaan sääntöjä

lopulta lapsi ensin ja sitten poika oppivat pysymään tilojen sisällä, kunnioittamaan rajoja ja rajoja. Tässä mielessä he tottuvat noudattamaan ohjeita ja sääntöjä ; joskus he voivat vapaasti värittää haluamallaan tavalla, toisinaan heidän on noudatettava ohjeita. Siten vapaan ja/tai ohjatun väritystoiminnan kautta he vaihtoehtoisesti kokevat vapautta ja kurinalaisuutta, luovuutta ja kurinalaisuutta.

Katu: Skinnarilankatu 6
Kaupunki: Lemi
Osavaltio/lääni/alue: Etelä-Karjala
Puhelinnumero: 050 198 5358
Postinumero: 54710
Maanumero: +358
Maa: Finland
Skinnarilankatu 6 - Lemi - Etelä-Karjala
- Contact: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com
- Website: https://varityskuvat.com/

Järjestäjä

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.