Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Varjosta Valoon pianokonsertti

tapahtuma päättyi

Varjosta Valoon pianokonsertti

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

11 Touko 2019 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

VARJOSTA VALOON

Musiikkia kahdelle pianolle

Leena Tammisto & Angela Saarinen


Salolainen pianoduo Angela Saarinen ja Leena Tammisto on esiintynyt vuodesta 2014. Pianoduonohjelmisto sisältää teoksia vanhasta musiikista 1900-luvun sävellyksiin, joista osa on sävelletty yhdelle jaosa kahdelle pianolle.

Wiurilan konsertissa la 11.5.2019 kuullaan kaksi laajaa eri tyylistä teosta D. Sostakovitsilta ja C.Guastavinolta sekä F. Mendelssohnin sävellys yhdelle pianolle nelikätisesti.

Nuoren venäläisen säveltäjän Sostakovitsin romanttisia piirteitä sisältävästä
neliosaisesta teoksesta Suite op. 6 kahdelle pianolle löytyy synkkyyden keskeltä valon pilkahduksia. Argentiinalaisen Guastavinon kolmiosainen sävellys Tres RomancesArgentinos on karakteeriltaan romanttinen sekä menevän rytmikäs. Konsertissa viimeisenä kuultava teosMendelssohnin Andante & Allegro Brilliante op. 92 on romantiikan aikakaudella sävelletty laulaviamelodioita, kauniita harmonioita ja kepeitä juoksutuksia sisältävä teos.

Wiurilan juhlasali luo konsertille upeat puitteet, jossa kahden flyygelin äänimaailmat kohtaavat. Kahdenpianon konsertit ovat melko harvinaisia ja haluammekin tarjota kotikaupunkimme asukkaillemahdollisuuden tällaiseen elämykseen.

Järjestäjä

Wiurila is an esteemed manor of Finland, where heritage meets modern life. Wiurila offers an inspiring setting to focus and switch off from the everyday.

Tapahtumapaikka

Wiurila joie de vivre Wiurila joie de vivre, Viurilantie 126, 24910 Halikko

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.