Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

?Verity + Sirja & Konfuusio On the Rocksissa

tapahtuma päättyi

?Verity + Sirja & Konfuusio On the Rocksissa

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Marras 2016 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

?Verity on vuonna 2009 Joensuussa perustettu rockyhtye, jonka musiikillinen ilmaisu ei ole sidottu kiinteisiin genremuotteihin. Yhtye on julkaissut aiemmin kolme EP:tä ja yhden singlen.

28.11.2015 ?Verity julkaisi yhteistyössä Kulttuuriosuuskunta Partuunan kanssa esikoislevynsä Agapé. Kyseessä on konseptilevy, joka ei pyri selittämään auki mitään vaan tarjoamaan kuulijalle mahdollisuuden omakohtaiseen oivaltamiseen. Yhdeksän kappaletta sisältävä albumi on saanut vaikutteita minimalistisesta taidemusiikista, 70-luvun progressiivisen rockin perinteestä, brittiläisestä popmusiikista, länsimaisen esoterian perinteestä sekä modernista stadionrockista.

Yhtyeen itse tuottaman albumin miksasi ja äänitti Hannu Hattunen, masteroinnista vastasi Chartmakersin Svante Forsbäck. Levyn julkaisi Kulttuuriosuuskunta Partuuna.

"And we are put on this earth a little space that we might learn to bear the beams of love."
-William Blake

?Verity on
Sanna Solanterä - laulu
Teijo Tykkyläinen - kitarat, laulu
Ilari Hannula - koskettimet, piano
Ville Äyräväinen - sello
Nuutti Hannula - Rummut, perkussiot
Tommi Wehmas - basso, laulu

www.verityband.com

Helsinkiläisen Sirja & Konfuusion musiikki on kiinnostanut musiikkimediaa ensimmäisestä demosta alkaen. Yhtye on syntynyt Sirjan omaperäisten sanoitusten ja sävellysten ympärille.

Keikoilla ja levyllä Sirja tarttuu sisällöllisen laulun ja arkailemattoman esiintymisen lisäksi pääinstrumenttiinsa viuluun sekä kitaraan että koskettimiin bändin maanisen yhteissoiton siivittämänä.

Debyyttialbumi Mielen sensuuri julkaistaan tammikuussa 2017.

www.sirjakonfuusio.com

20:00 ovet auki
21:00 Sirja & Konfuusio
22:00 ?Verity

enn. alk. 7,50€, ovelta 8€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 5,50€, ovelta 6€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.