Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit, Ainolan sointeja

tapahtuma päättyi

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit, Ainolan sointeja

Alkaen EUR 21.00

Sijainti

Päivämäärä

21 Heinä 2022 18:00 - 19:00

Kuvaus

AINOLAN SOINTEJA

Eeva Havulehto, piano

Kimmo Pihlajamaa, juonto

Jean Sibelius: Pianomusiikkia

Pianisti Eeva Havulehto tunnetaan erinomaisena 1900-luvun alun musiikin tulkkina. Hänen meriittinsä tällä alalla ovat melkoisia: Eeva Havulehto kutsutaan tänä vuonna jo toistamiseen esittämään Jean Sibeliuksen musiikkia Ainolan konserttisarjaan. Elokuussa hän soittaa Ainolassa Sibeliuksen metsähenkisen Puut-sarjan sekä muita luontomystiikkaa hehkuvia kansallis­säveltäjämme teoksia. Nyt tämä konsertti kuullaan jo ennakkoon Villa Salmenrannassa. Tervetuloa säveltäjämestarin salonkiin ja puutarhaan!

Kesto noin 1 h. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Vieraile Sävelten siivin ry:n kotisivuilla:

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit

HUOM!

Mikäli et halua osallistumistietojasi julkiseksi, käy muuttamassa Billetto-tilisi yksityisyysasetuksista profiilisi julkisesta yksityiseksi.

Valikko>Julkinen profiili>Yksityisyysasetukset>Yksityinen

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.