Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit, Kamarimusiikin kuohut

tapahtuma päättyi

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit, Kamarimusiikin kuohut

Alkaen EUR 23.00

Sijainti

Päivämäärä

19 Heinä 2022 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

KAMARIMUSIIKIN KUOHUT

Elina Viitasaari, viulu

Heikki Takkula, sello

Maija Väisänen, piano

Camille Saint-Saëns: Romanssi sellolle ja pianolle op. 36

Franz Schubert: Notturno op. 148 D. 897

Louise Farrenc: Pianotrio e-molli op. 45

1800-luvun alkupuoliskolla Louise Farrenc hurmasi Pariisin hienostoyleisöjä pianovirtuoosina siinä missä Frédéric Chopin ja Franz Liszt. Sitten hän katosi historian lehdiltä – tehdäkseen paluun juuri nyt. Tässä konsertissa hänen huumaavan loistelias pianotrionsa soi arvoisellaan paikalla Schubertin ja Saint-Saënsin rinnalla, idyllisessä Villa Salmenrannan kulttuurisalongissa.

Kesto noin 1 h. Ei väliaikaa.

Vieraile Sävelten siivin ry:n kotisivuilla:

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit

HUOM!

Mikäli et halua osallistumistietojasi julkiseksi, käy muuttamassa Billetto-tilisi yksityisyysasetuksista profiilisi julkisesta yksityiseksi.

Valikko>Julkinen profiili>Yksityisyysasetukset>Yksityinen

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.