Villa Salmenrannan Kesäkonsertit, Nainen ja luonto

tapahtuma päättyi

Villa Salmenrannan Kesäkonsertit, Nainen ja luonto

Liput alkaen EUR 23.00

Sijainti

Päivämäärä

18 Heinä 2022 18:00 - 19:40

Kuvaus

NAINEN JA LUONTO

Henri Tikkanen, baritoni

Elias Miettinen, piano

Robert Schumann: 

Liederkreis op. 24

Dichterliebe op. 48

Nouseva nuori laulutaivaan tähti Henri Tikkanen laulaa konsertin, jonka hehkuvat romanttiset hetket on luonut säveltäjä Robert Schumann – nerouden ja hulluuden rajamailla. Romanttisen lyriikan suuret tunteet ja epätoivoisesti rakastuneen nuoren runoilijasielun elämänkohtalo soivat verevästi Henri Tikkasen soinnikkaassa baritoniäänessä.

Kesto noin 1 h 35 min. Konsertissa on väliaika.Vieraile Sävelten siivin ry:n kotisivuilla:
Villa Salmenrannan Kesäkonsertit

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.